Ο ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Μάρκος Πανταζίδης, που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, πήρε μεταγραφή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κοίλων το Σάββατο 14-12-2019, ο Μάρκος μέσα σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Α.Ε. Κοζάνης.

Ο Μάρκος Πανταζίδης, πέρα από την ποδοσφαιρική του αξία, ήταν κι ένα υπόδειγμα ήθους και όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια.

Η Α.Ε. Κοζάνης κι ο προπονητής Μάκης Μαλούτας τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά του τα τελευταία δυόμιση χρόνια και του εύχονται τα καλύτερα στην συνέχεια της ακαδημαϊκής αλλά και ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μάρκο, η Α.Ε. Κοζάνης θα είναι για πάντα το σπίτι σου στην Κοζάνη.

 

One thought on “Ο ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

  1. Η οικογένεια του Μάρκου ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους της σημερινής και της πρώην διοίκησης, τους προπονητές και τους συμπαίκτες του Μάρκου για τη στήριξη και την αγάπη τους, σε αυτά τα δυόμιση υπέροχα χρόνια στην οικογένεια της Α. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ.
    Η ψυχή και η αγάπη μας θα συνοδεύει πάντα την ομάδα μας.

    Θόδωρος & Αθανασία Πανταζίδη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *