Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Αντωνόπουλο ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα Κ-16 (Παιδικό) / Ελπίδες (ανδρικό, Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης) καθώς και την ομάδα Κ-12 (Τζούνιορ) για την ερχόμενη σαιζόν 2020-21.

Ο Κώστας Αντωνόπουλος είναι 33 ετών και είναι πτυχιούχος γυμναστής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους Ακρίτες Κοζάνης (τμήματα υποδομών), στον Μακεδονικό Κοζάνης (τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα στην Α’ Κατηγορία), στον Αστέρα Αιγείρου (Δ’ Εθνική, κατά την διάρκεια των σπουδών στην Κομοτηνή), στην Α.Ε. Κοζάνης (Α’ Κατηγορία) και στον Ελατο Ελάτης (Β’ Κατηγορία).

Ως προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομών του Μακεδονικού Κοζάνης (αρχικά Κ10, αλλά κυρίως στις Κ-12 και Κ-14) και ως παίκτης-προπονητής στον Ελατο Ελάτης (Β’ Κατηγορία).

Η οικογένεια της Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Κώστα Αντωνόπουλο και πάλι στον σύλλογο, αυτή τη φορά ως προπονητή, και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Συμφωνία με τον Κώστα Αντωνόπουλο. Ο έφορος της Κ-12 Αντώνης Μουράτογλου, ο πρόεδρος της Α.Ε. Κοζάνης Γιώργος Ζαχαρίας, ο πρόεδρος των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης Κώστας Βεληντσιάης και ο νέος προπονητής Κώστας Αντωνόπουλος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *