Ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 24ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΛΗΣ ΔΑΪΡΟΥΣΗΣ

Video από Ματιές στα Σπορ.

Με επιτυχία διεξήχθη για 24η συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο τουρνουά “Τέλης Δαϊρούσης” στην μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή και παράγοντα της Α.Ε. Κοζάνης.

Στο τουρνουά, που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτοκόλλο κατά του COVID-19, συμμετείχε η Α.Ε. Κοζάνης, το Φ.Σ. Κοζάνη και το Φ.Σ. Εορδαϊκός.

Στο πρώτο 45λεπτο παιχνίδι Α.Ε. Κοζάνης και Κοζάνη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.

Το ίδιο σκορ σημειώθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Εορδαϊκό.

Στο τρίτο παιχνίδι ο Εορδαϊκός πήρε την νίκη με 1-0 επί της Α.Ε. Κοζάνης με γκολ του Αλέξανδρου Κουτούπη και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Δεύτερη τερμάτισε η Κοζάνη και τρίτη η Α.Ε. Κοζάνης.

Μετά την λήξη των αγώνων ο πρόεδρος της Α.Ε. Κοζάνης Γιώργος Ζαχαρίας τίμησε με πλακέτα τον παλιό βοηθό προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Γιάννη Τοπαλίδη, που συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση του Euro 2004 με προπονητή τον Οττο Ρεχάγκελ.

Την απονομή στην Α.Ε. Κοζάνης που πήρε την τρίτη θέση έκανε ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζήσης Μάρας, η δεύτερη Κοζάνη πήρε το αναμνηστικό της από τον γραμματέα της ΕΠΣ Κοζάνης Πέτρο Κυρζόπουλο ενώ η νικήτρια ομάδα του Εορδαϊκού πήρε το κύπελλο από τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Η Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τις ομάδες που συμμετείχαν, τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης για την συνδιοργάνωση, την ΕΠΣ Κοζάνης για την άδεια διοργάνωσης και την παροχή διαιτησίας και τον Γιάννη Τοπαλίδη που μας τίμησε με την παρουσία του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *