ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 – ΑΕΚ 4-0

Ρεπορτάζ από τον Κώστα Νικολαϊδη της εφημερίδας Metrosport.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 4-0

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο «σπάει» ο πρωτοπόρος του Δημήτρη Σιαπανίδη, που διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία, έχοντας δεχθεί μόλις 3 γκολ παθητικό στο τελευταίο τρίμηνο, ενώ χθες έκανε επίδειξη ισχύος, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Η ΑΕ Κοζάνης είχε αλλαγές στη σύνθεσή της και το μυαλό στραμμένο στο ντέρμπι με τον Μακεδονικό την εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης.

Τα γκολ σημείωσαν οι Γιώργος Μαυροματίδης (6΄ με θεαματικό βολ-πλανέ, σε σέντρα του Συμεωνίδη), Δημήτρης Τζουβάρας (49΄, με κεφαλιά, σε κόρνερ του Συμεωνίδη), Γιώργος Σικαλόπουλος (68΄, με κεφαλιά στη γωνία, μετά από σέντρα του Τακίδη), Χρήστος Σερσέμης (77΄, με γυριστή κεφαλιά, σε φάουλ του Συμεωνίδη).

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κουτσώνα.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Κοζάνης ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Περπερίδης, ΤΑΚΙΔΗΣ, Βλαδίκας, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ, Λιάμης, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ (60΄ Σερσέμης), ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ (70΄ Καλογιαννίδης), Σικαλόπουλος, Συμεωνίδης, Αμπατζίδης (55΄ Φίλκας).

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: Καρανάνος, Ντούκα, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, Παπαθεοδώρου, Καραγιαννάκης (46΄ Καραγεώργος), ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΤΖΩΛΑΣ, ΜΠΑΛΙΤΣΑΣ, Μαλούτας (70΄ Παπαϊωάννου), Ποζίδης, Τσαμπούρης (46΄ Σαμαράς).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *