ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – ΑΕΚ 6-0

Την βαρύτερη ήττα των τελευταίων χρόνων γνώρισε η Α.Ε. Κοζάνης στη Σιάτιστα απέναντι στον τοπικό Μακεδονικό στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε σχετικά καλά το παιχνίδι, δημιούργησε κάποιες φάσεις στην εστία του Μακεδονικού, αλλά η φετινή αδυναμία της να αμυνθεί στα στημένα την έβαλαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 63′ και πάλι από στημένο ενώ στην συνέχεια η δυνατή βροχή παρέσυρε και τους κιτρινόμαυρους που δέχθηκαν άλλα τρία τέρματα.

Ο δυνατός φέτος Μακεδονικός πήρε μία εύκολη νίκη χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα δείχνοντας πάντως κάποια καλά στοιχεία.

Στο 27′ φάουλ του Δαϊνά από πλάγια αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά από κοντά ο Κώστας Στεργίου έκανε το 1-0.

Πανομοιότυπη φάση στο 40′, φάουλ και πάλι του Δαϊνά από πλάγια αριστερά κι ο Κώστας Στεργίου αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά εξ’ επαφής έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως το τρίτο γκολ του Μακεδονικού στο 63′ με βολέ του Νίκου Ζηνόβιου, μετά από νέο φάουλ-σέντρα του Δαϊνά και σύγχυση στην περιοχή, έδωσε οριστικό τέλος στο παιχνίδι.

Στο 75′ έγινε το 4-0 μετά από ωραία κάθετη πάσα του Δονούλη και σουτ του Τσακνάκη.

Στο 81′ σημειώθηκε το ωραιότερο γκολ του αγώνα όταν Ζηνόβιος και Τσακνάκης άλλαξαν δύο φορές τη μπάλα, με τον τελευταίο να την στέλνει στα δίχτυα για το 5-0.

Το σκορ έκλεισε στο 90′ ο Δημήτρης Ζιώγος που πλάσαρε τον Καρανάνο για το 6-0 αφού πήρε τη μπάλα μετά από απόκρουση συμπαίκτη του και λάθος της άμυνας της ΑΕΚ.

Αριστη η διαιτησία του Γρεβενιώτη Καραλιόλιου που ευνοούσε το δυνατό αλλά καθαρό παιχνίδι και ήξερε να μην διακόπτει την ροή του αγώνα με άσκοπα σφυρίγματα, αφήνοντας τους ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Κάλφας): Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Χρ. Τσιούκρας (75′ Μπλάτσης), Αθανασιάδης, Νασιόπουλος, Κ. Στεργίου, Θ. Στεργίου, Δαϊνάς (80′ Θεοδωρίδης), Δονούλης (60′ Ζιώγος), Ζηνόβιος, Τσακνάκης.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Καρανάνος, Βογιατζής, Μαυρόπουλος (46′ λ.τ. Τζικανούλας), Μαντζώλας, Κουμπούρας, Μπαλίτσας, Νάννος, Σαμαράς, Τσαρσιταλίδης (60′ Ιωαννίδης), Καραγεώργος, Τοπαλίδης (62΄Χατζάκης).

Διαιτητές: Καραλιόλιος, Στεργιόπουλος, Λιάκας (Γρεβενών).

2015-16 6η Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΕΚ 6-0
2015-16 6η Μακεδονικός Σιάτιστας – ΑΕΚ 6-0
2015-16 6η Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΕΚ 6-0
2015-16 6η Μακεδονικός Σιάτιστας – ΑΕΚ 6-0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *