ΑΕΚ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της Α.Ε. Κοζάνης με την Αστραπή Κλείτους που έγινε για την 10η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας.

Ο αγώνας έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες που έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να “κατέβει” στο Στρατιωτικό Γήπεδο.

Μελανό σημείο η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που δεν προσφέρεται για ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την νίκη, τουλάχιστον αυτή την φορά πήρε έναν βαθμό μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες.

Η νεανική ομάδα της Αστραπής Κλείτους άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για την αγωνιστικότητα και το πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε περισσότερες καλές στιγμές.

Στο 15′ καλή προσπάθεια και σουτ του Νάννου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο, στο 26′ συρτή σέντρα του Σακαλή και ο Νάννος δεν βρήκε τη μπάλα σε κενή εστία εξ’ επαφής, στο 40′ κεφαλιά από καλή θέση του Μαντζώλα πέρασε άουτ.

Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενος μία γυριστή κεφαλιά του Βοριαζίδη στο 45′ που πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, η ΑΕΚ είχε μία-δύο καλές φάσεις, με πιο σημαντική ένα σουτ του Καραγεώργου στο 75′ που απέκρουσε δύσκολα ο Μουζάκης.

Το Κλείτος διαμαρτυρήθηκε για μία φάση στο 90′ όταν ο Βοριαζίδης φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μακρή μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, ο Βοριαζίδης σηκώθηκε και σούταρε αλλά ο Μακρής απέκρουσε σωτήρια.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Μακρής, Τοπαλίδης, Κουμπούρας, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Μπαλίτσας (82′ Κουτέρης), Σακαλής (75′ Τσαρσιταλίδης), Αρνίδης (60′ Χατζάκης), Σαμαράς, Καραγεώργος, Νάννος.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ (Θεοφ. Παπαδόπουλος): Μουζάκης, Παπαδημητρίου, Τοπαλίδης, Κουλουκίδης, Λαζαρίδης, Δήμτσιος (46′ Γκούμας), Σπυριδόπουλος, Πετρίδης, Θαλαλαίος (60′ Ελευθεριάδης), Καραφυλλίδης (89′ Ρηγάκης), Βοριαζίδης.

Διαιτητές: Α. Τσιγγένης, Τζιαμπάζης, Α. Κωνσταντινίδης.

2015-16 10η αγ., ΑΕΚ - Αστραπή Κλείτους 0-0
2015-16 10η αγ., ΑΕΚ – Αστραπή Κλείτους 0-0
2015-16 10η αγ., ΑΕΚ - Αστραπή Κλείτους 0-0
2015-16 10η αγ., ΑΕΚ – Αστραπή Κλείτους 0-0
2015-16 10η αγ., ΑΕΚ - Αστραπή Κλείτους 0-0
2015-16 10η αγ., ΑΕΚ – Αστραπή Κλείτους 0-0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *