ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ 1-2

Βίντεο από Ματιές στα Σπορ 

Την ήττα με 1-2 γνώρισαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης απέναντι στην φιλόδοξη Α.Ε. Κρανιδίων στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο.

Στον πάγκο των Ελπίδων ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Α.Ε. Κοζάνης Γιώργος Καρακάσης ενώ μαζί του ήταν και ο νέος προπονητής Βασίλης Καραθανάσης.

Οι Ελπίδες πάλεψαν το παιχνίδι απέναντι στην Α.Ε. Κρανιδίων που είναι ψηλά στη βαθμολογία και διεκδικεί την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία.

Στο 7′ τα Κρανίδια κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Παρασκευόπουλου από τον Μαλόκου αλλά ο Δελινιώτης έστειλε τη μπάλα άουτ από τα έντεκα βήματα.

Στο 23′ οι Ελπίδες προηγήθηκαν με 1-0 με δυνατό σουτ του Κώστα Καλαφατίδη.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρος οι Ελπίδες πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 61′ ισοφάρισαν με εύστοχο, αυτή τη φορά, πέναλτυ του Διαμαντή. Το πέναλτυ κέρδισε ο Παρασκευόπουλος από τον τερματοφύλακα Γάτα.

Στο 77′ τα Κρανίδια πέτυχαν το νικητήριο τέρμα με κοντινό σουτ του Σιαμαντζιούρα μετά από σύγχυση στην περιοχή των Ελπίδων.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Καρακάσης): Γάτας,  Δεληζήσης (78’ Κατακαλίδης), Τσιφτσής (65’ Ζήκος), Θεοφανίδης, Μαλόκου, Καλαφατίδης (59’ Κυρζόπουλος), Τρέβλας, Κασαπίδης, Κικίδης, Τσολακίδης, Σταυριανουδάκης.

Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ (Διαμαντής): Αρίδας, Χότζα, Βελισσάρης (46’ Σταμούλης),  Δελινιώτης, Τελιογλανίδης, Καψάλης, Καλαμάρας, Πάσχος (46’ Σιαμαντζιούρας), Παρασκευόπουλος (71’ Παπαδόπουλος Σ.), Διαμαντής, Παπαδόπουλος.

Διαιτητές: Σουλίδης Ε., Ντούλε, Γκέκα.

Φωτογραφίες Χρήστος Τσαρτσιανίδης, top-sport.gr

2015-16 Β' Κατηγορία 11η αγωνιστική Ελπίδες ΑΕΚ - Α.Ε. Κρανιδίων 1-2
2015-16 Β’ Κατηγορία 11η αγωνιστική Ελπίδες ΑΕΚ – Α.Ε. Κρανιδίων 1-2
2015-16 Β' Κατηγορία 11η αγωνιστική Ελπίδες ΑΕΚ - Α.Ε. Κρανιδίων 1-2
2015-16 Β’ Κατηγορία 11η αγωνιστική Ελπίδες ΑΕΚ – Α.Ε. Κρανιδίων 1-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *