ΑΕΚ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 1-2

Σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Μακεδονικός Σιάτιστας πήρε δια πυρρός και σιδήρου το διπλό και παραμένει στο κυνήγι του Μακεδονικού Φούφα.

Το ντεμπούτο του κ. Σιαπανίδη ήταν θετικό,  η ομάδα του ήταν καλύτερη στο Α’ ημίχρονο  και   πήρε αυτό που ήθελε κόντρα σε μια ΑΕΚ που στο  δεύτερο μέρος  κι όταν το σκορ ήταν 0-2 ρισκάρισε πίεσε τους φιλοξενούμενους  μείωσε σε 1-2  και απείλησε με ισοφάριση χωρίς όμως  να τα καταφέρει.

Τα γκολ

Στο  18’ Σέντρα Παπαρίζου μέσα στην περιοχή  κι από κοντά ο Τσακνάκης θα σημειώσει το 0-1.

Στο 50’  αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ ο Παπαρίζος θα την εκμεταλλευτεί θα δώσει τη μπάλα στον Ζηνόβιο που δε θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-2.

Στο 73΄η ΑΕΚ θα κερδίσει πέναλτι, θα το εκτελέσει εύστοχα ο Καραγεώργος και θα μειώσει σε 1-2.

Στο 90΄ο Σακαλής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά θα υποδειχθεί σωστά  σε θέση οφσάιτ.

Ευκαιρίες από τους γηπεδούχους χάθηκαν από τον Καραγεώργο, Σαριόγλου, Σακαλή, Αρνίδη ενώ από τους φιλοξενούμενους από Ταφαρλή , Παπαρίζο, Ζηνόβιο.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Μακρής, Στεργίου (61’ Σαλονικίδης), Κουμπούρας, Μαντζώλας (34’ Νάννος), Σαριόγλου, Αβραμίδης (88’ Μαυρόπουλος), Σακαλής, Μπαλίτσας, Τσαρσιταλίδης, Καραγεώργος, Αρνίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Σιαπανίδης): Αποστολίδης, Ντέρος (92’ Καρακώστας), Τσιαρσιώτης (73’ Μπάτσης), Στεργίου, Νασιόπουλος, Στεργιόπουλος, Ταφαρλής, Τσιούκρας, Τσακνάκης, Ζηνόβιος, Παπαρίζος (89’ Τσιούκρας Ι.).

Διαιτητής: Καρατέρπος.

Βοηθοί: Μπισούκης  Κωνσταντινίδης.

Β.Μ.

Ματιές στα σπορ 

Φωτογραφίες του Χρήστου Τσαρτσιανίδη από top-sport.gr

2015-16 21η αγωνιστική, ΑΕΚ - Μακεδονικός Σιάτιστας 1-2
2015-16 21η αγωνιστική, ΑΕΚ – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *