ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – ΑΕΚ 3-0

Με 3-0 επιβλήθηκε ο Μακεδονικός Σιάτιστας της Α.Ε. Κοζάνης στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ο Μακεδονικός, που έκανε μία καλή πορεία πέρυσι, φέτος παρουσιάζεται ακόμα περισσότερο ενισχυμένος και θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

Η Α.Ε. Κοζάνης έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να “δέσουν” μεταξύ τους οι καινούργιοι παίκτες αλλά και να αποκτήσουν κάποια εμπειρία οι αρκετοί νεαροί παίκτες που έχει στο φετινό ρόστερ της.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε σουτ του Νίκου Ζηνόβιου (δοκάρι και μέσα) μετά από πάσα του Σερσέμη στο 17′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 51′ με τον Σάκη Τσικόπουλο που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Γάτα σε φάουλ του Ταφαρλή.

Το σκόρ έκλεισε στο 89′ ο Γεωργάκας με σουτ μετά από διαδοχικά λάθη της άμυνας της ΑΕΚ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Δ. Σιαπανίδης): Ζιάρας, Χ. Μπατσής (70′ Γρ. Ζαγκουντίνος), Τεντοκάλης, Γεωργάκας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Αμαραντίδης (70′ Β. Μπατσής), Χ. Τσιούκρας (75′ Φώτης), Σερσέμης, Ζηνόβιος (75′ Μέτκαρης), Τσικόπουλος (70′ Μπζιώτης).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Μούσιος (46′ Γάτας), Μαρτιρόσοφ (70′ Ρηγάκης), Δεληζήσης (65′ Καλαφατίδης), Μαντζώλας, Δούμας, Αβραμίδης (55′ Παπαθεοδώρου), Αποστολίδης, Αρνίδης (30′ λ.τ. Θεοφανίδης), Μάγγος (68′ Κατακαλίδης), Σαλονικίδης, Καραγεώργος (55′ Κικίδης).

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *