ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με τον αέρα της επιτυχημένης περυσινής πορείας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την σαιζόν 2016-17 στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης την περασμένη Τετάρτη 3-8-2016.

Οι νεαροί κιτρινόμαυροι άρχισαν την προετοιμασία τους στο Στρατιωτικό Γήπεδο με όνειρα και φιλοδοξίες για μία εξίσου καλή παρουσία, υπό την επίβλεψη του Βασίλη Καραθανάση που θα είναι στον πάγκο για δεύτερη χρονιά.

Οι Ελπίδες φέτος “μπολιάστηκαν” με έξι 15χρονους παίκτες από το Παιδικό Τμήμα (γεννημένοι το 2001) ενώ από πέρυσι παρέμειναν επτά 16χρονοι (γεννημένοι το 2000) και κάποιοι 17χρονοι “99άρηδες” που φέτος βέβαια θα έχουν αυξημένες σχολικές υποχρεώσεις λόγω των πανελληνίων εξετάσεων.

Αντίθετα “προαγωγή” στην “μεγάλη” ομάδα της ΑΕΚ πήραν ο Κώστας Καλαφατίδης κι ο Γρηγόρης Θεοφανίδης, ενώ ο Δημήτρης Κασαπίδης δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ Καλαμιάς.

Οι “μεγάλοι” της ομάδας, ο Βασίλης Σταυριανουδάκης, ο Χρήστος Μπακόλας, ο Γιώργος Κουτσουσίμος κι ο Γιάννης Τσολακίδης θα βοηθήσουν για άλλη μία σαιζόν τους “πιτσιρικάδες” με την τεράστια ποδοσφαιρική τους εμπειρία αλλά προ πάντων με το ήθος τους και την συμπεριφορά τους.

Οι προπονήσεις των Ελπίδων στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα γίνονται καθημερινά στο Στρατιωτικό Γήπεδο.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *