Μ. ΑΛΕΞ. ΧΑΡΑΥΓΗΣ – ΑΕΚ 1-2

Περιγραφή, βίντεο και φωτογραφίες από Ματιές στα Σπορ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η  ΑΕΚ που μετά το μεγάλο διπλό – πρόκριση μέσα στη Σιάτιστα για το κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης έκανε το 3 στα 3 και στο πρωτάθλημα περνώντας μέσα από την σκληροτράχηλη  Χαραυγή με σκορ 1-2.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με την ΑΕΚ να είναι σε γενικές γραμμές καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού να  δημιουργεί πιο κλασικές ευκαιρίες και να παίρνει τελικά τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Ο Μέγας Αλέξανδρος από την άλλη έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας  πίεσε μετά το γκολ που δέχτηκε 0-1στο 59’   (κυρίως με στημένα )  κατάφερε να ισοφαρίσει  στο 82′  1-1  αλλά δεν μπόρεσε τελικά να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ΑΕΚ μετά το 0-1 ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Βογιατζή με τον κ. Κουτσώνα να δείχνει “παίζεται”.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 4΄ο Αμπατζίδης παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή ο Βογιατζής διώχνει με κίνδυνο για αυτογκόλ σε κόρνερ.

Στο 6΄σέντρα Αμπατζίδη στο δεύτερο δοκάρι σουτ του Μάγγου , άουτ.

Στο 11΄σουτ Χατζάκη μπλοκάρει ο Παπαγερίδης.

Στο 27΄σουτ Σαλονικίδη μπλοκάρει ο Παναγιωτίδης.

Στο 39΄φάουλ Ποζίδη λίγο έξω.

Στο 41΄σουτ Κωστικίδη , άουτ.

Στο 44΄σέντρα Μάγγου , ωραία κεφαλιά του Αμπατζίδη , πέφτει σωτήρια στην γωνία του ο Παναγιωτίδης και διώχνει σε κόρνερ.

Στο 48΄ο Σαλονικιδης βγάζει σε καλό σημείο τον Αμπατζίδη που πλασάρει ψηλά άουτ.

Στο 53΄παράλληλη σέντρα Βογιατζή , μόνος ο Καραγεώργος πλασάρει , ο Παναγιωτίδης όμως με εντυπωσιακή προσπάθεια λέει πάλι όχι στον αρχισκόρερ της ΑΕΚ.

Στο 59΄ο Σαλονικίδης από πλάγια θα πλασάρει ο Παναγιωτίδης θα αποκρούσει με τα πόδια, η μπάλα θα πάρει ύψος δε θα απομακρυνθεί και ο Βογιατζής με κοντινή προβολή κάνει το 0-1.

Στο 69΄σουτ Ναθαναηλίδη λίγο έξω.

Στο 74΄φάουλ Ποζίδη άουτ.

Στο 80΄ο διαιτητής κ. Κουτσώνας δείχνει πέναλτι υπέρ της Χαραυγής σε μια μονομαχία, αλλά μετά την υπόδειξη του κ. Τζιαμπάζη , αλλάζει την απόφαση του και δίνει επιθετικό φάουλ.

Στο 82΄ σεντρα σουτ του Ναθαναηλίδη , στην προσπάθεια του να διώξει ο Μελίδης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 91΄σουτ Ναθαναηλίδη λίγο έξω.

Στο 92΄ο Βογιατζής φεύγει στην αντεπίθεση , θα μπει στην περιοχή από πλάγια θέση, και πιεζόμενος από έναν αμυντικό θα πλασάρει εύστοχα τον Παναγιωτίδη γράφοντας το τελικό 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Μ. Αλέξανδρος Χαραυγής (Τσέπουρας): Παναγιωτίδης, Βογιατζής, Κουμπούρας, Σαββίδης,Ποζίδης, Ναθαναηλίδης, Χατζάκης (64′ Χατζαβερίδης), Δήτσιος (69′ Θωμαΐδης), Πουτογλίδης, Χατζής (71′ Τσεκάνι), Θεοδωρίδης.

ΑΕ Κοζάνης (Παπαδόπουλος Θ.):  Παπαγερίδης, Δούμας, Μαρτιρόσοφ (88′ Βρόικος), Μαντζώλας, Βοριαζίδης, Κωστικίδης, Αμπατζίδης (77′ Μελίδης), Σαλονικίδης, Βογιατζής, Καραγεώργος, Μάγγος (57′ Αβραμίδης).

Διαιτητής: Κουτσώνας.
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Βογδόπουλος.

2016-17-3h-xar-aek-aek-endekada

2016-17-3h-xar-aek-kostikidis1

2016-17-3h-xar-aek-panhgyrismoi-msp

Κράτα το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *