ΒΡΟΪΚΟΣ, ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει την απόκτηση τριών νέων παικτών για την ανδρική ομάδα για την σαιζόν 2016-17.

Ο Χάρης Βρόϊκος είναι 28 ετών (γεν. 1988), αγωνίζεται ως αμυντικός και ξεκίνησε στον Ε.Α.Σ Ανθοτόπου, ενώ στη συνέχεια έπαιξε και στην Α.Ε. Ελίμειας και την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στον Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου στο Β’ Τοπικό.

2016-17 Χάρης Βρόϊκος
2016-17 Χάρης Βρόϊκος

Ο Γιάννης Κωστικίδης είναι 20 ετών (γεν. 1996), αγωνίζεται ως επιθετικός ή μέσος, κατάγεται από την Πτολεμαΐδα και προέρχεται από την Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαϊδας. Ο Κωστικίδης στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ε. Περδίκκα απ’ όπου μεταγράφηκε στον Εορδαϊκό  το καλοκαίρι του 2014. Με τον Εορδαϊκό κέρδισε το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική το 2014-15 ενώ πέρυσι (2015-16) είχε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Ο Γιάννης Κωστικίδης με την φανέλα του Εορδαϊκού.
Ο Γιάννης Κωστικίδης με την φανέλα του Εορδαϊκού.

Ο Φώτης Μαντζιάρης είναι επιθετικός 35 ετών (γεν. 1981) και είναι από τους πλέον γνωστούς παίκτες του Νομού Κοζάνης καθώς έχει κάνει πλούσια καριέρα σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Ο Μαντζιάρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Κοζάνης όπου αγωνίστηκε έως την Δ’ Εθνική ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Κοζάνη όπου αγωνίστηκε για πέντε συνολικά χρόνια (σε δύο διαφορετικές περιόδους) στην Γ’ και την Δ’ Εθνική. Μεταξύ άλλων ο Μαντζιάρης αγωνίστηκε στην Α.Ε. Δημητρίου Υψηλάντη, την Γαλατινή και την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων. Πέρυσι ο Μαντζιάρης αγωνίστηκε στον Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου στο Β’ Τοπικό.

2016-17 Φώτης Μαντζιάρης
2016-17 Φώτης Μαντζιάρης

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *