ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 6-5

Σ’ ένα απίστευτο παιχνίδι, τόσο σε εξέλιξη (τρεις ανατροπές) όσο και σε τελικό σκορ που θύμισε αγώνα πόλο, οι Ελπίδες της ΑΕΚ ηττήθηκαν με 6-5 από την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο Ροδιανής στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.

Ηταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τις Ελπίδες από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Ελπίδες προηγήθηκαν μόλις στο 5′ με τον Γιάννη Τσολακίδη ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ σε 2-1 με γκολ στο 10′ και στο 17′.

Οι Ελπίδες ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Αποστόλη Τρέβλα ενώ η Αγία Παρασκευή ξαναπέρασε μπροστά στο σκορ με 3-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχονο οι Ελπίδες ισοφάρισαν σε 3-3 με πέναλτυ του Τρέβλα ενώ λίγο αργότερα έκαναν την ανατροπή σε 3-4 με γκολ του Αλέκου Κωδωνά.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-4, με τις Ελπίδες να ξαναπερνάν μπροστά στο σκορ με ωραία κεφαλιά του  Γιάννη Τσολακίδη.

Τελικά οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ούτε έναν βαθμό καθώς οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήραν μία μεγάλη νίκη με το χορταστικό 6-5.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Β. Παπαδόπουλος): Πάϊκος, Μαρκόπουλος (70′ Δ. Καλαμπούκας), Ι. Καλαμπούκας, Χλιαράς, Ζ. Καλαμπούκας, Α. Καλημέρης, Γ. Καλημέρης, Κανούτας (89′ Στάθης), Κωνσταντινίδης, Φλώρος, Λαμπρόπουλος (80′ Καραλίγκας).

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Β. Καραθανάσης): Ν. Ι. Μαργαρίτης, Κουτσουσίμος, Ρουσιάδης (75′ Αλατζάς), Κικίδης (60′ Μαθιουδάκης), Κυρζόπουλος, Δεληζήσης, Κωδωνάς, Κανδυλιώτης (58′ Μεχτερίδης), Σαράφας, Τρέβλας, Τσολακίδης.

Διαιτητής: Δεληζήσης.

Βοηθοί: Χ. Κωνσταντινίδης, Κρικέλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *