ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός της Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης που έγινε το Σάββατο 9-2-2019 στο οικογενειακό κέντρο Πολιτεία στα Κοίλα Κοζάνης.

Παρουσία αρκετού κόσμου η Α.Ε. Κοζάνης έκοψε την βασιλόπιτα της με το το τυχερό φλουρί να πέφτει στο τμήμα Μίνι της Ακαδημίας Μπάσκετ.

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν έπαινοι σε όλους τους αριστούχους μαθητές-αθλητές των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι η Α.Ε. Κοζάνης δίνει μεγάλη έμφαση στις σχολικές επιδόσεις των αθλητών της.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τρεις τιμητικές βραβεύσεις σε τρεις ανθρώπους που ο καθένας πρόσφερε και προσφέρει σημαντικό έργο στην ΑΕΚ αλλά και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής.

Η Μαρία Κουτσακά βραβεύτηκε για την προσφορά της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς ήταν η βασικός παράγοντας στην δημιουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου της Λευκόβρυσης το οποίο φέτος παραχωρήθηκε για χρήση στην Α.Ε. Κοζάνης.

Ο Αθανάσιος Μανδαλάς, επί δεκαετίες παράγοντας και παλιός πρόεδρος της ΑΕΚ, συνεχίζει να προσφέρει αφιλοκερδώς στον σύλλογο ως γιατρός αγώνα στα εντός έδρας παιχνίδια της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ αλλά και των Ελπίδων ΑΕΚ.

Ο Χρήστος Μπακόλας, μετά από πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής που πρόσφερε σημαντική βοήθεια όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ηθικά στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, φέτος “κρεμάει” τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε γλέντι με χορό μέχρι τις πρωϊνές ώρες, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι η Α.Ε. Κοζάνης είναι μία δεμένη οικογένεια που επί δεκαετίες προσφέρει σημαντικό έργο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης της Κοζάνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *