Αναγεννηση Αργιλου – Ελπιδες Α.Ε. Κοζανης 0-4

Εύκολα πέρασαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης από τον Άργιλο στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας 2019-20.

Οι νεαροί παίκτες του Βασίλη Μαντζώλα δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση από την τοπική Αναγέννηση που παρέμεινε ουραγός χωρίς βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ελπίδες είχαν την καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με 0-3 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο “κατέβασαν ταχύτητα”.

Στο πρώτο μέρος οι Ελπίδες μπήκαν αποφασιστικά από την αρχή δείχνοντας ότι θέλουν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το διάλειμμα.

Με ωραία κυκλοφορία και εναλλαγές της μπάλας οι Ελπίδες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ με εύστοχο πέναλτυ ο Γιάννης Τσολακίδης. Το πέναλτυ κέρδισε ο Αλεξανδρίδης που ανατράπηκε από τον Βελισαρίδη.

Στο 28′ ακυρώθηκε γκολ του Αλεξανδρίδη ως οφσάιντ.

Το 0-2 έγινε στο 39′ με ωραία ατομική ενέργεια του Βασίλη Πλιάκη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε από κοντά τον Τσιρώνα.

Δύο λεπτά αργότερα (41′) ο Μιχάλης Βοριαζίδης με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 0-3, δίνοντας ουσιαστικά οριστικό τέλος στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις Ελπίδες να κυκλοφορούν την μπάλα και να χάνουν κάποιες ευκαιρίες.

Το σκορ έκλεισε στο 78′ όταν μετά από πάσα του Αλεξανδρίδη ο Άγγελος Κορκίδας μπήκε από αριστερά, απέφυγε έναν αμυντικό και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ντεμπούτο σε ανδρικό πρωτάθλημα έκανε κι ο 14χρονος Δημήτρης Τζέλος που πέρασε ως αλλαγή στο 75′.

Έτσι, πριν το προγραμματισμένο τους ρεπό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3/4-11-2019, οι Ελπίδες έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναγέννηση Αργίλου (Κ. Αδαμόπουλος): Τσιρώνας, Βελισαρίδης, Δ. Λίντας, Σ. Γρηγοριάδης, Τανίδης, Α. Λίντας, Π. Γρηγοριάδης, Μπαλτζής, Μαρκόπουλος, Σαββίδης, Ρόζος.

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης (Β. Μαντζώλας): Δημητράκης, Κορκίδας, Στεφανόπουλος (65′ Μαλιόγκας), Βοριαζίδης, Κουντουράς, Κεντεποζίδης (75′ Τζέλος), Παπαθανασίου (70′ Λέντζης), Γ. Παπαδόπουλος, Αλεξανδρίδης, Τσολακίδης, Πλιάκης (60′ Βαξεβάνος).

Διαιτητής: Τσάνης.

Βοηθοί: Μιχαηλίδης, Βαμβακάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *