Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Μίχο που αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα των Ελπίδων στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης αλλά και την ομάδα Κ-16 (γεννημένοι το 2006 και το 2007).

Ο Βαγγέλης Μίχος είναι 49 ετών, παλιός ποδοσφαιριστής και κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA-B.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κοίλων και του Φ.Σ. Κοζάνη, ενώ πέρυσι ξεκίνησε στην ανδρική ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Χαραυγής πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας.

Οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης απαρτίζονται από νεαρούς παίκτες  και αποτελούν τον “προθάλαμο” της Α.Ε. Κοζάνης που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία.

Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να βασίζεται σε “μικρούς” και μάλιστα στο παρελθόν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές “έφυγαν” σε μεγαλύτερες ομάδες απ’ ευθείας από τις Ελπίδες.

Η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Βαγγέλη Μίχο και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Η έναρξη της προετοιμασίας των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης ορίστηκε για την Δευτέρα 16/8/2021 στις 6.00μμ στο Γήπεδο Λευκόβρυσης.

Ταυτόχρονα ανακοινώνονται και δύο φιλικά προετοιμασίας των Ελπίδων, στις 25/8/2021 με την Αγία Παρασκευή και στις 29/8/2021 με τον Εθνικό Βατερού.

Βαγγέλης Μίχος 2021-22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *