ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε φιλικό τουρνουά τριών ομάδων που έγινε στην Ροδιανή συμμετείχαν οι ανανεωμένες Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση για την σαιζόν 2021-22.

Οι κιτρινόμαυροι, με πολλές μεταγραφές νεαρών και νέο προπονητή τον Βαγγέλη Μίχο, έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο κι ότι θα αποτελέσουν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο στην Β’ Κατηγορία παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών.

Με μεγαλύτερο παίκτη τον 19χρονο τερματοφύλακα Πετρούλη και τους 17χρονους Πλιάκη και Λέντζη, οι υπόλοποι παίκτες είναι ηλικίας από 14 έως 16 ετών.

Στο τουρνουά της Ροδιανής έγιναν τρία σαραντάλεπτα παιχνίδια.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Ελπίδες ΑΕΚ νίκησαν την Αγία Παρασκευή με 2-0.

Τα γκολ σημείωσαν ο Θεόδωρος Πατιός στο 15′ με ωραίο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή στην γωνία και ο Βασίλης Πλιάκης με εξίσου ωραίο φαλτσαριστό γωνιακό σουτ στο 28′.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι Ελπίδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τον Αλιάκμωνα Αιανής.

Η Αιανή προηγήθηκε στο 34′ με σουτ του Γιώργου Ντούμπα και οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 38′ με ατομική προσπάθεια του Αντώνη Θεοδοσιάδη.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι ο Αλιάκμων Αιανής επιβλήθηκε με 1-0 της Αγίας Παρασκευής χάρη σε γκολ του Νίκου Ματούλα.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τις Ελπίδες την ερχόμενη Κυριακή 29/8/2021 στις 6.00 με τον Εθνικό Βατερού στο γήπεδο Λευκόβρυσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *