ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 0-2

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας 2021-22 η Α.Ε. Κοζάνης που επιβλήθηκε του Ατρομήτου με 0-2 στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων της ομάδας της Πτολεμαΐδας.

Η ομάδα του Μάκη Μαλούτα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος, κι αυτός με πολλούς νεαρούς στην σύνθεση του, πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές, με τους Παναγιώτου στο 36′ και Βασιλειάδη στο 37′ να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα.

Στο 43′ μετά από πάσα του Μαλιόγκα ο Κωνσταντίνος Μεχτερίδης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσσαρε τον Χατζησάββα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος των έμπειρων Τσάκου και Μούκα έδωσε σταθερότητα στους φιλοξενούμενους και λίγο αργότερα στο 55′ μετά από ανατροπή του Μαλιόγκα και εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του αρχηγού Παναγιώτη Μαλούτα η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-2.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο και δεν επέτρεψαν στον Ατρόμητο να τους απειλήσει ιδιαίτερα.

Μάλιστα στο 65′ με τον Βασιλειάδη και στο 78′ με τον Κ. Μεχτερίδη η ΑΕΚ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα αλλά και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο τερματοφύλακας Χατζησάββας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Κώστας Μαργιορίδης): Χατζησάββας, Λιόντας (67′ Φίλκας), Εμμανουήλ (46′ Λόφτσαλης), Καραγιάννης (81′ Παντζούρης), Ακριτίδης, Δαμιανίδης (72′ Φίτζιος), Ξανθόπουλος (46′ Σίσκος), Σαρρής, Αργυρόπουλος, Παναγιώτου, Μουρούζης.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μάκης Μαλούτας): Χλιαράς, Μαρτιρόσοβ (52′ Τσάκος), Βουνοτρυπίδης, Ευθυμιάδης, Πολυχρονιάδης, Α. Μεχτερίδης (52′ Μούκας), Μαλούτας, Μαλιόγκας, Κ. Μεχτερίδης (85′ Πεσλής), Βασιλειάδης (72′ Παπαχαρίσης), Γουρζουλίδης (85′ Κρικέλης).

Διαιτητής: Τσούλης.

Βοηθοί: Τσιαμπάζης, Ρίζος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *