ΦΙΛΙΚΟ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 1-6

Βαριά ήττα γνώρισε η Α.Ε. Κοζάνης στο τελευταίο φιλικό της παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Φίλιππου Μελίκης.

Οι κιτρινόμαυροι πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο υποτάχθηκαν μην έχοντας πολλές επιλογές απέναντι σε μία ομάδα που είχε δύο ισάξιες ενδεκάδες.

Η ομάδα της Μελίκης, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, φιλοδοξεί στην άνοδο στην Γ’ Εθνική και παρουσίασε μία αξιόλογη ομάδα με πληθώρα επιλογών.

Μεταξύ των παικτών της βρίσκονται και τέσσερεις από την περιοχή μας, ο τερματοφύλακας Σταύρος Ζηνόβιος, ο Ζούρας Αροσβίλι και τα αδέλφια Σάκης και Ηλίας Τσικόπουλος (που δεν αγωνίστηκε).

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική αλλά δέχθηκε δύο απανωτά γκολ κοντά στο ημίωρο.

Στο 27′ μετά από κομπίνα σε κόρνερ ο Παρσόπουλος με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 29′ ο Σάκης Τσικόπουλος έπαιξε το ένα-δύο με τον Καραγιάννη και με σουτ από κοντά έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά και μείωσε το σκορ στο 59′ με τον Μιχάλη Μαρτιρόσοβ που εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού της Μελίκης.

Στο 62′ έγινε το 1-3 με σουτ του Σαμιώτη μετά από απόκρουση του Παναγιωτίδη σε σουτ του Σάκη Τσικόπουλου.

Στην συνέχεια λίγο η κούραση των νεαρών παικτών της ΑΕΚ, λίγο η ανωτερότητα αλλά και η διάθεση που έδειχναν οι παίκτες της Μελίκης, το σκορ ξέφυγε στο τελικό 1-6.

Στο 72′ ο Μουστάκας με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-4.

Στο 73′ ο Σαμιώτης με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 1-5.

Το σκορ έκλεισε στο 88′ ο Αργυρόπουλος με δυνατό σουτ από πλάγια θέση.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μάκης Μαλούτας): Χλιαράς, Μαρτιρόσοβ, Βουνοτρυπίδης, Παπαχαρίσης, Πολυχρονιάδης, Τσάκος, Μούκας, Κρικέλης, Αν. Μεχτερίδης, Γουρζουλίδης, Κ. Μεχτερίδης.

Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτίδης, Ντούκα, Τσάλκας, Φωτούλας, Πεσλής, Κορκίδας.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Νίκος Παπανώτας):  Ζηνόβιος, Καραγκιοζόπουλος, Δ. Θυμιόπουλος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Βενιόπουλος, Λέκα, Αροσβίλι, Σάκης Τσικόπουλος, Καραγιάννης, Παρσόπουλος.

Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπρέγκου, Καφετζής, Σαμιώτης, Πάνου, Τσιφλίδης, Μπατσίλας, Βουδούρης, Κίτσα, Κούκλας, Μουστάκας, Αργυρόπουλος, Μπούθας.

Διαιτητής: Κρικέλης.
Βοηθοί: Κουτούλας, Κ. Σίας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *