ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 1-0

Περιγραφή, βίντεο και φωτογραφίες από Ματιές στα Σπορ.

Το αναβληθέν παιχνίδι που διεξήχθη στο Λιάπειο  αθλητικό κέντρο ήταν αμφίρροπο με δυνατές μονομαχίες  και κρίθηκε στις λεπτομέρειες,  μ’  ένα γκολ που πέτυχε ο Σαλονικίδης  στο 68′.

Η ΑΕ Κοζάνης είχε τη μερίδα του Λέοντος στις ευκαιρίες,  πίεσε κυρίως μετά το τέρμα που δέχτηκε τους γηπεδούχους  αλλά δε κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο ΠΑΟ Κοίλων από την άλλη επιβεβαίωσε την πολύ καλή του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 20′ ο Παπαδόπουλος από τον χώρο του κέντρου  θα φύγει μόνος του στην αντεπίθεση, λίγο έξω από την περιοχή θα πιάσει αδύναμο σουτ για να μπλοκάρει ο Παρχαρίδης.

Στο 25′ ο Σαμαράς θα κερδίσει την κόντρα από τον Ευθυμιάδη, η μπάλα θα φτάσει στον Αθανασιάδη, μέσα στην περιοχή, θα πιάσει το σουτ για να μπλοκάρει ο Παναγιωτίδης.

Στο 39′ σουτ Σαλονικίδη,  ωραία πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης.

Στο 44′ σουτ Βουνοτρυπίδη, λίγο έξω.

Στο 55′ δυνατό σουτ Τζέλου,  λίγο έξω.

Στο 60′ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Κοζάνης όταν ο Τζέλος θα εκτελέσει γρήγορα το φάουλ θα βγάλει τετ α τετ τον Μαλιόγκα, αυτός θα πλασάρει  τον Παρχαρίδη αλλά η μπάλα θα περάσει βασανιστικά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 68′ ο Αροσβίλι  μέσα στην περιοχή θα σπάσει πίσω τη μπάλα στον Σαλονικίδη κι αυτός με συρτό δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Από δω και πέρα αρχίζει  ο χορός των χαμένων ευκαιριών για την ΑΕ Κοζάνης.

Στο 74′ σουτ Παπαδόπουλου, άουτ.

Στο 80′ ο Μαρτιρόσοβ μέσα και πλάγια από την περιοχή θα πιάσει το σουτ αλλά η μπάλα θα βρει την εξωτερική μεριά των δικτύων.

Στο 81′ γρήγορος συνδυασμός Παπαδόπουλου, Μαλιόγκα, Καλογήρου, ο τελευταίος θα πιάσει το συρτό σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 87′ σέντρα Μαλούτα κεφαλιά Μαντασά, άουτ.

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ (Μαντζώλας):  Παρχαρίδης, Ζιώγας, Σαββίδης, Κικίδης, Ραφαηλίδης, Λαζαρίδης, Σαλονικίδης, Σαμαράς (71’ Καλατσάνας), Αροσβίλι (84’ Γιαννακόπουλος) , Αθανασιάδης, Κεΐσογλου (91’ Τζιάστας).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας) : Παναγιωτίδης, Μαρτιρόσοβ (82’ Μαλούτας) , Βουνοτρυπίδης, Ευθυμιάδης, Πολυχρονιάδης, Παπαδόπουλος Δ., Ψιάνος ( 72’ Ντούκα), Μαλιόγκας, Γουρζουλίδης (65’ Μαντασάς) , Τζέλος, Καλογήρου.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.

Βοηθοί: Σπέντζας, Πανυτσίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *