ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ 6-0

Χόρευαν στην λάσπη οι πιτσιρικάδες των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης που πήραν εμφατική νίκη με 6-0 από την Αναγέννηση Λιβαδερού για την 16η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των Ελπίδων που προηγήθηκαν με 5-0 στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο ο προπονητής Βαγγέλης Μίχος άλλαξε πέντε βασικούς παίκτες με σκοπό να τους ξεκουράσει.

Η Αναγέννηση Λιβαδερού, που έκανε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, φάνηκε καθαρά επηρεασμένη από την μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δραστηριότητα και τις προπονήσεις λόγω του χιονιού που ακόμα υπάρχει στο γήπεδο Λιβαδερού.

Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Αντώνης Θεοδοσιάδης από κοντά αφού εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Παπανικόπουλου.

Στο 21′ οι Ελπίδες σημείωσαν άλλο ένα γκολ χαρακτηριστικό του τρόπου παιχνιδιού τους καθώς η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια, ο Μπόντης έκανε την κάθετη στον Θεοδοσιάδη που μπήκε από δεξιά και με πλασέ στην απέναντι γωνία την έστειλε στα δίχτυα.

Το 3-0 έγινε στο 29′ με άλλο ένα πολύ ωραίο γκολ όταν ο Κυπαρίσσης Μίχος έδωσε στον Θεοδοσιάδη, αυτός στον Μπόντη στα δεξιά, ο Μπόντης βρήκε τον Μίχο μέσα στην περιοχή κι αυτός με πλασέ έκανε το 3-0 το οποίο δεν πανηγύρισε καθώς κατάγεται από το Λιβαδερό.

Στο 38′ σέντρα του Καρπόζηλου από αριστερά, οι αμυντικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν, η μπάλα κατέληξε στον Δημήτρη Μπόντη που με ένα έξυπνο πλασέ την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα για το 4-0, ένα ωραίο γκολ μετά τις δύο ασσίστ που έβγαλε στα δύο προηγούμενα γκολ της ομάδας του.

Στο 41′ ο Μίχος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Παπανικόπουλο και το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Βεντούλης για το 5-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες έκαναν πέντε αλλαγές και δεν πίεσαν ιδιαίτερα για περισσότερα γκολ.

Το έκτο και τελευταίο γκολ σημειώθηκε στο 56′ μετά από μπάσιμο του Κάτανα από αριστερά και ασσίστ στον Γιώργο Ζησιό που έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για το τελικό 6-0.

Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες παρέμειναν στην 2η θέση με 32 βαθμούς ενώ η Αναγέννηση Λιβαδερού στην 3η με 28 κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Την επόμενη (προτελευταία) αγωνιστική οι Ελπίδες θα πάρουν τους 3 βαθμούς χωρίς να αγωνιστούν καθώς η Α.Ε. Ανω Κώμης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ενώ το Λιβαδερό θα υποδεχθεί τον Αργιλο.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Μαλόκου, Ζάχος, Καρπόζηλος, Σπανίδης (46′ Λέντζης), Βεντούλης, Πατιός (46′ Ζησιός), Μίχος (46′ Τσουλλχάϊ), Θεοδοσιάδης (51′ Μπάλλας), Κάτανας (56′ Γκάργκας), Μπόντης, Μαυρουδής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ (Σάκης Τσιάμης): Παπανικόπουλος, Νίκος, Αλ. Βέττας, Γκοντόλια, Χ. Μίχος, Τσικόπουλος, Παπαγεωργίου, Αρίδας (41′ λ.τ. Πουρνάρας), Δισερής (46′ Μ. Μίχος), Κουμαντζιάς (63′ Αρ. Βέττας).

Διαιτητής: Α. Σίας.

Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Τυριακίδου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *