Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 5-1

Εύκολη νίκη με 5-1 πήρε ο Εορδαϊκός από την Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στην Πτολεμαϊδα.

Η Α.Ε. Κοζάνης που παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά τελείωσε από το 21′ όταν ο Εορδαϊκός προηγήθηκε με 3-0 χάρη σε γκολ των Σικαλόπουλου στο 10′, Ηλιάδη στο 11′ και Παπαγαθονίκου στο 21′.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Εορδαϊκός πέτυχε άλλα δύο γκολ, με τον Σαπαλίδη στο 33′ και τον Σικαλόπουλο στο 43′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο ισορροπημένο καθώς ο Εορδαϊκός αντικατέστησε κάποιους βασικούς παίκτες του με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πετύχει το γκολ της τιμής στο 61′ με τον Λάζο Ευθυμιάδη.

Με την νίκη του αυτή ο Εορδαϊκός παρέμεινε στην 3η θέση με 62 βαθμούς από 24 παιχνίδια, πίσω από τον Μακεδονικό Φούφα που έχει 64 βαθμούς από 24 παιχνίδια και τον Αλιάκμωνα Αιανής που έχει 66 από 25 παιχνίδια.

Η Α.Ε. Κοζάνης παρέμεινε στην 5η θέση με 38 βαθμούς.

Φ.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Γιάννης Κουλίδης): Μπερμπερίδης, Νικολαϊδης, Σαββάκης, Τζουβάρας (60′ Καζάνας), Τσιντός, Γιορετσίδης, Παπαγαθονίκου (46′ Ευ. Βλαδίκας), Τσαγκαλίδης (60′ Κ. Λιάμης), Σικαλόπουλος (46′ Χατζηζήσης), Ηλιάδης (75′ Δ. Παπαδόπουλος), Σαπαλίδης.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μάκης Μαλούτας): Παναγιωτίδης, Μαρτιρόσοβ, Τσάκος, Ευθυμιάδης, Πολυχρονιάδης, Μούκας (62′ Μαντασάς), Μαλούτας, Βασιλειάδης, Γουρζουλίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Βαρβεσιώτης.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.

Βοηθοί: Κωνσταντινίδης, Κουτούλας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *