Ο ΘΕΜΗΣ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ονειρα-Δουλειά-Αφοσίωση-Επιτυχία!

Στην προπόνηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης βρέθηκε ο παλιός παίκτης των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης Θέμης Τζημόπουλος την Πέμπτη 16/6/2022.

Ο πρόεδρος της Α.Ε. Κοζάνης Αλέκος Πλιάκης, ο πρόεδρος των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης Κώστας Βεληντσιάης και άλλα μέλη των δύο Δ.Σ. καλοσώρισαν τον Θέμη και τον πατέρα του Κώστα που δέχθηκαν την πρόσκληση να έρθουν στο γήπεδο Λευκόβρυσης.

Ο Θέμης Τζημόπουλος, που με αφετηρία τις Ελπίδες ΑΕΚ ξεκίνησε μία μεγάλη καριέρα με πάνω από 400 παιχνίδια σε επαγγελματικές κατηγορίες, βρήκε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά, να μιλήσει, να συμβουλέψει και να παίξει ποδόσφαιρο με τους νεαρούς παίκτες, να φωτογραφηθεί μαζί τους, να  και να υπογράψει αυτόγραφα!

Με 222 συμμετοχές στην Super League (Ακράτητος, Βέροια και 9 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ήταν και αρχηγός), 167 συμμετοχές στην Super League 2 (φέτος ο Θέμης κέρδισε την άνοδο στην Super League με τον Λεβαδειακό), 18 συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία Πολωνίας και 14 διεθνείς συμμετοχές στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας (τόπος γέννησης της μητέρας του) ο Θέμης Τζημόπουλος στα 36 του χρόνια έχει κοσμήσει τα γήπεδα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού όχι μόνο ως καλός ποδοσφαιριστής αλλά και άριστος επαγγελματίας με ήθος.

Οι διοικήσεις της Α.Ε. Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστούν τον Θέμη για την τιμή που μας έκανε και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *