ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Αθλητική Ενωση Κοζάνης ανακοινώνει  ότι μετά τον πρώτο κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, συμφώνησαν και παραμένουν για την σαιζόν 2022-23 οι έμπειροι Λάζαρος Ευθυμιάδης,  Περικλής Παναγιωτίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θωμάς Τζέλος, Δημήτρης Ψιάνος και οι νεαροί Μπάμπης Βουνοτρυπίδης, Αρέλντι Ντούκα και Χρήστος Παπαχαρίσης.

Αποχώρησαν οι Λάζαρος Πολυχρονιάδης και Παναγιώτης Μαλούτας τους οποίους η Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Επίσης η διοίκηση ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι έχει συμφωνήσει με έναν ποιοτικό επιθετικό που αγωνιζόταν σε υψηλότερες κατηγορίες αλλά αναμένει τα διαδικαστικά της μεταγραφής για να τον ανακοινώσει.

Στόχος της διοίκησης της Α.Ε. Κοζάνης είναι η δημιουργία μιάς ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα στοχεύσει τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας, με ένα μίγμα των αξιόλογων υπαρχόντων ποδοσφαιριστών αλλά και των νεαρών ταλαντούχων που θα ανέβουν από τις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης μαζί με τον προπονητή Βαγγέλη Μίχο.

Η έναρξη της προετοιμασίας για την σαιζόν 2022-23 είναι η Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *