ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 2-0

Την τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας 2022-23 κατέγραψαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης που ηττήθηκαν στον Βαθύλακκο με 2-0 από τον φιλόδοξο Ιωνικό.

Με την νίκη του αυτή ο Ιωνικός πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς ενώ οι Ελπίδες παρέμειναν στην τελευταία, μαζί με την Λευκοπηγή και τον Μακεδονομάχο, χωρίς βαθμούς.

Οι Ελπίδες πάλεψαν το παιχνίδι αλλά μετά από ένα “λευκό” πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ στο δεύτερο και να πάρουν την νίκη.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Στάθης Κωνσταντινίδης με κεφαλιά στο 49′ ενώ το δεύτερο ο Χρήστος Ελευθεριάδης με ωραίο πλασέ στο 80′.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ (Σάκης Μακρυγιάννης): Κεντεποζίδης, Μασγάνης, Β. Μακρυγιάννης, Κακλίδης, Ντάμαλης (65′ Καρυπίδης), Παρασκευόπουλος (85′ Στ. Ελευθεριάδης), Βαρταλάμης, Γεωργιάδης (28′ Κ. Μακρυγιάννης), Διαμαντής, Χρ. Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης (85′ Χατζησαββίδης).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Ζαράνης (75′ Μπαλτζής), Μαργαρίτης, Μαρκόπουλος, Μαυρουδής, Μαλόκου (75′ Τρέβλας), Πεσλής, Κουτσοσίμος, Καμβύσης (82′ Λ. Παπαδόπουλος), Γκόγκος, Γκάργκας (90′ Ζέρβας).

Διαιτητής: Τσάνης.

Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Τυριακίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *