Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 1-1

Με αυτογκόλ στο 89′ πήρε τον έναν βαθμό η Α.Ε. Κοζάνης στον Κρόκο σ’ ένα παιχνίδι που θα ήταν εντελώς άδικο αν το έχανε.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μίχου είχε την κατοχή και την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά τελικά χρειάστηκε την βοήθεια της τύχης για να πάρει την ισοπαλία.

Ο Α.Ο. Κρόκου πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του και δεν φάνηκε ιδιαίτερα επιθετικά αν και είχε κάποιες καλές στιγμές.

Το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής έγινε κάτω από συνεχή βροχή που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών αλλά έδωσε μία “άγρια ομορφιά”, με πολλά τάκλιν και δυνατές μονομαχίες στην λάσπη, ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Κρόκος ισορρόπησε και είχε κι αυτός κάποιες καλές στιγμές.

Στο 4′ και στο 5′ ο Θεοδοσιάδης απείλησε με δύο σουτ από καλές θέσεις, το πρώτο πέρασε μόλις άουτ ενώ το δεύτερο απέκρουσε ο Μούσιος.

Στο 14′ μακρινό φάουλ του Θεοδοσιάδη, ο Μούσιος απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα έφτασε στον Πουτογλίδη που από κοντά επιχείρησε ψαλιδάκι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, για να χαθεί άλλη μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ.

Στο 23′ διώξιμο του Μούσιου με τα πόδια, η μπάλα έφτασε στον Πουτογλίδη που επιχείρησε να πλασάρει από μακριά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 25′ φάουλ-σέντρα του Δουλδούρα, σύγχυση στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Τσιάρας από κοντά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 30′ μπαλιά του Τσιάρα στον Δουλδούρα, ο Τσέλιος πρόλαβε κι έδιωξε πριν ο παίκτης του Κρόκου “τσιμπήσει” την μπάλα.

Στο 42′ μακρινό σουτ του Σιδηρόπουλου, ο Τσέλιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που έφτασε στον Δουλδούρα που από κοντά αλλά πλάγια σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης συνέχισε να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να παίξει με την μπάλα κάτω, παρά τον γλιστερό αγωνιστικό χώρο.

Στο 58′ ο Κρόκος άνοιξε το σκορ από αντεπίθεση όταν ο Τσιάρας έβγαλε ωραία κάθετη στον Γιάννη Σκουτέλα , που είχε περάσει στο παιχνίδι δύο λεπτά νωρίτερα, κι αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Στο 71′ βαθιά μπαλιά του Μανώλα, ο Ι. Καρανάνος βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του απέκρουσε σωτήρια με το πόδι ο Τσέλιος.

Στο 80′ φαλτσαριστό κόρνερ του Θεοδοσιάδη, σύγχυση μπροστά στην εστία του Κρόκου κι ο Μανώλας απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 89′ ο Γουρζουλίδης πάλεψε στα δεξιά , κέρδισε την μπάλα, έκανε το μπάσιμο και έβγαλε την παράλληλη σέντρα, στην προσπάθεια του να αποκρούσει ο Γιάννης Καρανάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-1.

Στο 93′ φάουλ του Θεοδοσιάδη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κρόκου.

Με την ισοπαλία αυτή ο Α.Ο. Κρόκου πήγε στους 26 βαθμούς ενώ η Α.Ε. Κοζάνης στους 23.

Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ (Γιάννης Τσιρέκας): Μούσιος, Τουρτούρας, Σιδηρόπουλος, Μανώλας, Καραφυλλίδης (61’ Ιω. Καρανάνος), Καπλάνογλου, Τσιάρας, Δουλδούρας (78’ Τζιάστας), Κουτσούκης (56’ Γιαννόπουλος), Δράκος (56′ Βουτσίδης), Βογδόπουλος (56’ Σκουτέλας).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Παπαχαρίσης, Βουνοτρυπίδης, Βεντούλης, Ανδρεόπουλος (84′ Ζαφειρόπουλος), Τσιόκανος, Πατιός, Πουτογλίδης, Μπόντης (64’ Γουρζουλίδης), Αροσβίλι (λ.τ. 77’ Βογιατζής), Θεοδοσιάδης.

Διαιτητής: Τσάνης.

Βοηθοί: Τυριακίδου, Κουτούλας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *