ΚΥΠΕΛΛΟ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΒΕΛΒΕΝΤΟ 2-4

Στην παράταση κρίθηκε το παιχνίδι της 2ης Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2023-24 ανάμεσα στην Α.Ε. Κοζάνης και το Βελβεντό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση με σκορ 2-4 (κανονικός αγώνας 2-2).

Τρεις μέρες μετά την συνάντηση τους στο Βελβεντό για το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στο βαρύ γήπεδο Λευκόβρυσης για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, με τι ς δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο μέσα στην λάσπη.

Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι “άνοιξε” με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από δύο γκολ.

Πρώτα στο 48′ ο Γιώργος Σικαλόπουλος με ωραίο διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 1-0.

Στο 54′ ο Κωστής Ευαγγελόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ όταν ο Τσέλιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα σε σέντρα του Α. Καρούζου.

Η ΑΕΚ ξαναπήρε το προβάδισμα στο 57′ μετά από ωραία πάσα του Γουρζουλίδη στον προωθημένο Αλέξανδρο Παπαδόπουλο που με αριστερό σουτ από κοντά έκανε το 2-1.

Το Βελβεντό ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο 61΄όταν μετά από ασυνεννοησία των αμυντικών της ΑΕΚ ο Ευαγγελόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2.

Το παιχνίδι γενικά ήταν μοιρασμένο μέχρι το 63′ όταν η Α.Ε. Κοζάνης έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γουρζουλίδη με δεύτερη κίτρινη.

Στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι, αν και με παίκτη λιγότερο για περισσότερη από μισή ώρα, πάλεψαν το παιχνίδι το οποίο πήγε στην παράταση.

Στην παράταση το Βελβεντό πέτυχε το 2-3 στο 108′ όταν μετά από κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου ο Κακουλαντωνάκης γλίστρησε, η μπάλα πήγε στον Αν. Καρούζο που την έσπασε στον επερχόμενο Δράμη που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ έκλεισε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Τζούτζας με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ: Τσέλιος, Παπαχαρίσης, Αλ. Παπαδόπουλος (74′ Τσίπης), Γεωργιάδης (50′ Βουνοτρυπίδης), Κακουλαντωνάκης, Αθ. Χατζηζήσης (65′ Σπυριδόπουλος), Γουρζουλίδης, Ζαφειρόπουλος (50′ Τσιόκανος), Πουτογλίδης (98′ Βεντούλης), Λαζαριώτης (50′ Μίχος), Σικαλόπουλος.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Θώμογλου (98′ Δράμης), Τζούτζας, Μουλασιώτης (59′ Γούτας), Β. Καρούζος, Π. Παπαδόπουλος, Δούμας (75′ λ.τ. Λαμπρογιώτας), Ευαγγελόπουλος, Α. Καρούζος (116′ Μαλλιούσης).

Διαιτητής: Μπαλιάκας.

Βοηθοί: Γεωργιάδης, Λαμπριανίδης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *