Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΒΕΛΒΕΝΤΟ 0-1

Με γκολ από φάουλ του Κώστα Ευαγγελόπουλου στο 94′ το Βελβεντό πήρε την νίκη στην εκπνοή του αγώνα απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης, στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στην Λευκόβρυση.

Ο αγώνας ήταν δυνατός, ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες, σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δεν ευνοούσε την ανάπτυξη.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 75′ ο διαιτητής Ζαφείρης “χάρισε” την κόκκινη κάρτα στον Γούτα του Βελβεντού που έσπρωξε από τον λαιμό τον Γεωργιάδη της ΑΕΚ.

Στο 90′ προσπάθεια του Γκάργκα από δεξιά και πάσα στον επερχόμενο Τσιόκανο που απέναντι στην εστία σούταρε αλλά ο Τσέλιος απέκρουσε σωτήρια με το πόδι.

Στο 93′ η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, ο διαιτητής Ζαφείρης δεν σφύριξε φάουλ που έγινε στον Τσιόκανο στο κέντρο του γηπέδου, η μπάλα κατέληξε σε παίκτη του Βελβεντού που έδιωξε ψηλοκρεμαστά κι ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Βελβεντού έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, σε μία καθαρή διεκδίκηση.

Το φάουλ εκτέλεσε ο Ευαγγελόπουλος στο 94′ κι έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Μετά τον αγώνα η Α.Ε. Κοζάνης και οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας να μην ξαναοριστεί ο διαιτητής Θεόδωρος Ζαφείρης σε κανέναν αγώνα τον ομάδων τους, από Κ-10 έως ανδρικό, καθώς είναι η πολλοστή φορά που ο εν λόγω διαιτητής αποδεικνύεται ανεπαρκέστατος να σφυρίζει σε οποιοδήποτε ηλικιακό επίπεδο.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Ζάχος, Γεωργιάδης, Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Δ. Χατζηζήσης, Γουρζουλίδης (57′ Αλ. Παπαδόπουλος), Μίχος, Γκάργκας (89′ Αθ. Χατζηζήσης), Σικαλόπουλος.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Δημήτρης Κουτσώνας): Τσέλιος, Γούτας, Βίτσιος, Πασχαλίδης, Π. Παπαδόπουλος, Τζούτζας, Ευαγγελόπουλος, Σαββούδης (89′ Λαμπρογιώτας), Α. Καρούζος, Π. Καρούζος (89′ Σακούλας), Δούμας (89′ Μαλιούσης).

Διαιτητής: Ζαφείρης.

Βοηθοί: Μπαλιάκας, Πραχάλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *