ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 0-3

Σχετικά εύκολα πέρασε η Α.Ε. Κοζάνης από το Βελβεντό στο παιχνίδι της Α’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2019-20.

Η ομάδα του Μάκη Μαλούτα είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά σφράγισε την πρόκριση στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Η ανανεωμένη ομάδα του Βελβεντού που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία,  με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση της, έχασε κι αυτή μία-δύο ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο την πιό έμπειρη αντίπαλο της.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης προηγήθηκε με 0-1 στο 15′ με κεφαλιά του Αποστόλη Νικολαϊδη μετά από κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης έχασε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει την διαφορά, κάτι που τελικά έκανε στο 75′ με σουτ του Μιχάλη Μαρτιρόσοβ που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Βελβεντού.

Το σκορ έκλεισε στο 90′ ο Χρήστος Καραγεώργος.

Στην Β’ Φάση η Α.Ε. Κοζάνης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης – Δάφνη Πολυμύλου.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Ζαφειρίου): Καραγκιώζης, Παπατσιάρας, Koritari, Παπαπλιούρας, Τσιάμης, Χατζήνας, Ελευθεριάδης, Νέστορας, Ευαγγελόπουλος, Διβηκέλης (78′ Βαϊτσης), Μύρος.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Χλιαράς, Ψιάνος (46′ Παναγιωτίδης), Μαρτιρόσοβ, Πανταζίδης, Πουλατσόγλου, Σαλονικίδης (53′ Βασιλειάδης), Μαλούτας, Νικολαΐδης, Ι. Ευθυμιάδης (64′ Αποστολίδης), Καραγεώργος, Θεοδωρίδης (71′ Λαβαντσιώτης).

Διαιτητής: Σαββούδης.

Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *