Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ 0-1

Έχασε τον αγώνα και τρεις παίκτες (δύο τραυματισμούς και μία αποβολή) η Α.Ε. Κοζάνης που ηττήθηκε από τον Τιτάνα Σερβίων με 0-1 στην Λευκόβρυση στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Η ήδη αποδεκατισμένη από τους τραυματισμούς ομάδα του Μάκη Μαλούτα έχασε άλλους δύο παίκτες στο πρώτο ημίχρονο, στο 13′ τον Τρούπκο με θλάση στον δικέφαλο και στο 32′ τον Παναγιωτίδη για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Η κακοδαιμονία που κυνηγάει την ΑΕΚ από την αρχή της σαιζόν συνεχίστηκε για άλλο ένα παιχνίδι, με τον έναν τραυματισμό να διαδέχεται τον άλλον.

Ο Τιτάνας ήθελε περισσότερο το παιχνίδι καθώς καιγόταν για τους βαθμούς, έπαιξε με περισσότερο πάθος και τελικά πανηγύρισε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, η Α.Ε. Κοζάνης είχε μία φλύαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να δημιουργεί κινδύνους, αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιτάνας ανέβασε την απόδοση του και πήρε το διπλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ΑΕΚ έπεσε καθώς είχε προηγηθεί κι ο αγώνας Κυπέλλου με τον Μακεδονικό Φούφα πριν τρεις ημέρες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε ούτε μία κλασική ευκαιρία από τις δύο ομάδες, ενώ στο δεύτερο η καλύτερη στιγμή ήταν στο 55′ όταν μία σέντρα-σουτ του Μέτκο από δεξιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 74′ όταν ο Μέτκο έδωσε στον Περικλή Παπαδόπουλο, που βρισκόταν σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, αυτός γύρισε ωραία και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82′ αποβλήθηκε με μία πολύ περίεργη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αποστολίδης της ΑΕΚ που προσπάθησε να κόψει τον Μέτκο, ο παίκτης των Σερβίων “τσίμπησε” την μπάλα και συνέχισε την επίθεση αλλά ο διαιτητής διέκοψε την φάση και έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αποστολίδη γράφοντας στο φύλλο αγώνα ότι “ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση”.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες και τους ανθρώπους του Τιτάνα να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο διπλό που τους έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Α. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Χλιαράς, Μαρτιρόσοβ, Καραγιάννης (80′ Παπαθανασίου), Παναγιωτίδης (32′ λ.τ. Λαβαντσιώτης), Πουλατσόγλου, Αποστολίδης, Μαλούτας, Τρούπκος (13′ λ.τ. Χασιώτης), Δ. Παπαδόπουλος, Νικολαϊδης, Θεοδωρίδης.

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Γιάννης Παρασκευάς): Παρασκευάς, Μέτκο (93′ Σ. Δουβαρτζίδης), Παπαστέργιος, Ζερβανταρίδης, Κακαφίκας, Σαλτσίδης, Γούτας (85′ Γκίνι), Περ. Παπαδόπουλος, Πράσσος, Μπάκανος (90′ Δημητριάδης), Χρυστοστομίδης (91′ Νέστορας).

Διαιτητής: Καρατέρπος.

Βοηθοί: Μ. Παπαδόπουλος, Δεληζήσης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *