ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΩ ΚΩΜΗ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 1-0

Το πάλεψαν οι Ελπίδες στην Ανω Κώμη αλλά τελικά ηττήθηκαν με 1-0 στο παιχνίδι της 1ης Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2020-21.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά ο 16χρονος τερματοφύλακας των Ελπίδων Δημήτρης Καζαντσίδης με μία σειρά αποκρούσεων κράτησε το μηδεν έως το 80′ όταν μετά από φάουλ του Γ. Παπαδόπουλου ο Μυλωνάς έκανε το 1-0 που έδωσε την πρόκριση στην Ανω Κώμη.

Οι ομάδες είχαν από δύο δοκάρια η κάθε μία, για τις Ελπίδες πρώτα ο Τσάμης και μετά ο Κασαπίδης, αφού πρώτα απέκρουσε θεαματικά ο Μούσιος.

Ντεμπούτο για τις Ελπίδες έκαναν οι 14χρονοι Καραμήτσος και Σεμερτζίδης αλλά και οι 15χρονοι Ντούκα, Μετίσογλου και Πεσλής, όλοι από την Κ-16 της ομάδας.

Α.Ε. ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Βασίλης Μούσιος): Ν. Μούσιος, Μασγάνης, Χασάπης (75′ Κουτζιακουτζίδης), Κεντεποζίδης, Μυλωνάς, Γκόγκος, Κατίδης, Γεωργιάδης (62′ Τσίγκας), Μητσόπουλος (46΄ Καπρινιώτης), Δότσιος, Γ. Παπαδόπουλος.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Κώστας Αντωνόπουλος): Καζαντσίδης, Λέντζης (45′ λ.τ. Σιαμπανόπουλος), Καραμήτσος, Κουτσουσίμος (λ.τ. 62′ Σεμερτζίδης), Παλόγλου, Πεσλής (62′ Ζαφείρης), Ντούκα, Τσάμης (46′ Κασαπίδης), Καραγιάννης, Μετίσογλου, Αλεξανδρίδης.

Διαιτητής: Κρικέλης.

Βοηθοί: Ζαφείρης, Ρίζος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *