ΚΥΠΕΛΛΟ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 4-0

Εύκολα πέρασε στην 3η Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης η Α.Ε. Κοζάνης που επιβλήθηκε με 4-0 του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας στο γήπεδο Λευκόβρυσης.

Η ΑΕΚ κατέβασε νεανική ενδεκάδα, με κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε κυρίως με παίκτες από την Κ-16 καθώς το ερχόμενο Σάββατο 30/10/21 φιλοξενεί τον Μ. Αλέξανδρο Αρδασσας σ’ ένα σημαντικό γι’ αυτόν παιχνίδι πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ του Μπάμπη Βουνοτρυπίδη με σέντρα-σουτ που πήγε δοκάρι και μέσα στο 15′ (το πρώτο γκολ του 16χρονου αριστερού μπακ με την φανέλα της ΑΕΚ) και του Στέφανου Κρικέλη στο 26′ με κοντινό σουτ μετά από σέντρα του Μαρτιρόσοβ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι σημείωσαν άλλα δύο γκολ, στο 53′ με τον Στέφανο Κρικέλη και στο 75′ με τον φοιτητή Σπύρο Μαντασά που επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο στον Α.Ο. Ζάρητρα Ευβοίας λόγω πανδημίας.

Το ερχόμενο Σάββατο 30/10/21 η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Νεάπολη με την Ακαδημία Βοϊου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μάκης Μαλούτας): Παναγιωτίδης, Μαρτιρόσοβ (46′ Γουρζουλίδης), Βουνοτρυπίδης, Παπαχαρίσης, Πολυχρονιάδης (46′ Τσάκος), Ψιάνος, Μαλούτας (69′ Ευθυμιάδης), Ντούκα, Μαλιόγκας (63′ Μαντασάς), Κρικέλης, Πεσλής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Στράτος Καραμπατζάκης):  Μυλωνάς, Κοκόζογλου, Λιόντας (57′ Κάτζιος), Παντζούρης, Ιωάννου, Τσαραμανίδης, Κούσης, Εμμανουήλ (46′ Κατακαλίδης), Καραφουλίδης (57′ Παναγιωτίδης), Καλατσάνας (78′ Γρηγοριάδης), Ζάρζος.

Διαιτητής: Κρικέλης.

Βοηθοί: Ρίζος, Κ. Σίας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *