ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΧΤΕΡΙΔΗ

Το παιχνίδι Α.Ε. Κοζάνης – Αλιάκμων Αιανής 1-2 της 23/10/2021 είχε μία ιδιαίτερη νότα καθώς ήταν το τελευταίο των αδελφών Ανέστη και Κωνσταντίνου Μεχτερίδη που αναχωρούν για σπουδές στην Ιταλία.

Τα δύο αδέλφια, παρόλο που πέρασαν στο Βιολογικό και στο Χημικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα όνειρα τους, τις σπουδές στην Ιατρική.

Ετσι μετά από πολύ διάβασμα και δύσκολες εξετάσεις τον περασμένο Σεπτέμβρη τα δύο αδέλφια έγιναν δεκτοί στο εξαετές πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μπάρι.

Τα “Μεχτεριδάκια”, όπως είναι γνωστοί στην Α.Ε. Κοζάνης στην οποία ανήκουν από πιτσιρίκια αποτελούν υπόδειγμα ήθους και  εργατικότητας (κανείς δεν τους θυμάται να έχουν χάσει ποτέ προπόνηση εκτός πολύ σοβαρού λόγου) και πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και αδαμάντινοι χαρακτήρες.

Ο προπονητής Μάκης Μαλούτας, η διοίκηση και όλη η οικογένεια της Α.Ε. Κοζάνης εύχονται τα καλύτερα στον Ανέστη και στον Κωνσταντίνο και τους περιμένουν να επιστρέψουν σαν γιατροί στον σύλλογο στον οποίο μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *