Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 0-0

Ισόπαλη με 0-0 τελείωσε η λασπομαχία ανάμεσα στην Α.Ε. Κοζάνης και τον Φ.Σ. Εορδαϊκό στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ γήπεδο στην Λευκόβρυση, είχε δυνατές μονομαχίες αλλά και ένταση σε κάποιες στιγμές,  και σίγουρα κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος.

Ο Εορδαϊκός είχε την υπεροχή σε ολόκληρο τον αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλοοργανωμένη άμυνα της Α.Ε. Κοζάνης που έκλεισε όλους τους διαδρόμους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλύτερες φάσεις ήταν ένα σουτ του Παπαγαθονίκου στο 15′ που απέκρουσε ο Παναγιωτίδης ενώ ένα σουτ του Γουρζουλίδη στο 31′ μπλόκαρε ο Μπερμπερίδης.

Στο 40′ ένα ψαλιδάκι του Παπαγαθονίκου με κατεύθυνση την εστία απέκρουσε ο Ευθυμιάδης.

Στο δεύτερο μέρος ο Εορδαϊκός, επιτιθέμενος προς την “καλή” (πιό στεγνή) πλευρά του γηπέδου, δημιούργησε κάποιες φάσεις χωρίς όμως να χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Σουτ του Παπαγαθονίκου στο 47′ και του Καζανά στο 50′ απέκρουσε ο Παναγιωτίδης, ενώ στο 60′ σουτ του Ηλιάδη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.

Στην συνέχεια άλλα δύο σουτ του δραστήριου Ηλιάδη στο 70′ και στο 74′ πέρασαν άουτ.

Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά ο Εορδαϊκός φάνηκε να “ξεμένει” από ιδέες.

Μάλιστα στο 87′ η ΑΕΚ απείλησε να “κλέψει” τον αγώνα όταν μετά από πάσα του Τράϊκου ο Τρέβλας βρέθηκε σε καλή θέση αλλά έστειλε το σουτ του πάνω στον τερματοφύλακα Μπερμπερίδη.

Μετά την λήξη του αγώνα επικράτησε ένταση και αποβλήθηκε ο αρχηγός του Εορδαϊκού Νίκος Λιάμης για εξύβριση του διαιτητή.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Παναγιωτίδης, Μαρτιρόσοβ, Βουνοτρυπίδης, Ευθυμιάδης, Πολυχρονιάδης, Μούκας (76’ Τρέβλας), Γουρζουλίδης, Μαλούτας, Ψιάνος (67’ Παπαχαρίσης),  Μαλιόγκας (71’ Τράικος), Ντούκα.

Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Σιαπανίδης): Μπερμπερίδης, Καζανάς, Σαπαλίδης (86’ Ανδρονικίδης), Λιάμης, Τζουβάρας, Τσαγκαλίδης, Γιορετσίδης, Βλαδίκας (86’ Σπυρλές), Ηλιάδης, Παπαγαθονίκου (73’ Σικαλόπουλος), Νικολαΐδης.

Διαιτητής: Τσάνης.

Βοηθοί: Πανυτσίδου, Ζαφείρης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *