ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-1

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου Γύρου της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και τον αξιόμαχο Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής.

Το παιχνίδι έγινε σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο Λευκόβρυσης καθώς την προηγούμενη μέρα έγινε το παιχνίδι Α.Ε. Κοζάνης – Εορδαϊκός στον ήδη βεβαρυμένο αγωνιστικό χώρο από τις τελευταίες συνεχείς βροχές.

Η Αγία Παρασκευή άφησε καλές εντυπώσεις καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει και κάποιους έμπειρους παίκτες με πολυετή παρουσία στην Α’ Κατηγορία.

Η Αγία Παρασκευή προηγήθηκε μόλις στο 1′ με σουτ του Σωκράτη Τσιάμη από πλάγια θέση.

Παρά την “ψυχρολουσία” και τον κακό αγωνιστικό χώρο οι Ελπίδες προσπάθησαν να παίξουν το γνωστό τους passing game από πίσω και βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις στην επίθεση.

Στο 16′ σουτ Ευαγγελόπουλου μπλόκαρε ο Γκανάτσιος.

Στο 30′ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Θεοδοσιάδη απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο Καραγιάννης.

Στο 33′ ωραία μπαλιά του Θεοδοσιάδη στον Δημήτρη Μπόντη που από πλάγια θέση μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 39′ ο Ευαγγελόπουλος από καλό σημείο θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Γκανάτσιος με τα πόδια.

Στο 44′ ωραίος συνδυασμός των Ελπίδων, κάθετη μπαλιά του Θεοδοσιάδη στον Κάτανα που μπήκε και σούταρε μέσα απο την περιοχή αλλά ο Καραγιάννης σε ετοιμότητα απέκρουσε το σουτ του 14χρονου επιθετικού των Ελπίδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά χωρίς να σημειωθούν άλλα τέρματα.

Στο 58′ σουτ του Τσουλλχάϊ από αριστερά πέρασε λίγο άουτ.

Στο 63′ τετ-α-τετ του Ευαγγελόπουλου, σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Στο 68′ σουτ του Κοντοδήμου απέκρουσε ο Γκανάτσιος.

Στο 75′ ωραίο δυνατό σουτ του Μίχου απέκρουσε θεαματικά ο Καραγιάννης σε κόρνερ.

Σχεδόν με την λήξη του αγώνα οι δύο ομάδες έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν την νίκη.

Πρώτα στο 89′ η Αγία Παρασκευή όταν μετά από κάθετη πάσα του Α. Καλημέρη ο Ευαγγελόπουλος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, έκανε το πλασέ και η μπάλα πέρασε με “αγωνιώδη” τρόπο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 90′ κάθετη πάσα του Τσολακίδη, ο Θεοδοσιάδης βγήκε μόνος απέναντι στην εστία, έκανε το σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου Γύρου στον 2ο Ομιλο προηγείται η Α.Ε.Κ. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου με 22 βαθμούς, στην 2η θέση είναι η Αναγέννηση Λιβαδερού με 19, οι Ελπίδες είναι στην 3η θέση με 17 ενώ στην 4η θέση ισοβαθμούν ο Ιωνικός Βαθυλάκκου και η Αγία Παρασκευή με 13.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου 2021 αρχίζει ο 2ος Γύρος, με τις Ελπίδες να κάνουν το προγραμματισμένο τους ρεπό.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Γκανάτσιος, Ζησιός, Σπανίδης (77′ Χατζηαθανασίου), Ζάχος, Βεντούλης, Πατιός, Μπόντης (77′ Πλιάκης), Κάτανας (55′ Τσολακίδης), Μίχος, Θεοδοσιάδης, Μαυρουδής (55′ Τσουλλχάϊ).

ΜΑΠΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Γιάννης Ιωαννίδης): Καραγιάννης, Τόττας, Φτάκας, Ελευθεριάδης, Τσατσόπουλος (85′ Κανούτας), Α. Καλημέρης, Κοντοδήμος, Τσιάμης (57′ Καλαμπούκας), Θαλαλαίος (57′ Γ. Παπαδόπουλος), Φλώρος (80′ Ζιάκας), Ευαγγελόπουλος.

Διαιτητής: Καρατέρπος.

Βοηθοί: Τζουβάρας, Πανυτσίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *