ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 2-2

Ισόπαλο με 2-2 τελείωσε το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στην Αναγέννηση Λιβαδερού και τις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ, με ένταση, φάσεις και γκολ.

Οι Ελπίδες ΑΕΚ του Βαγγέλη Μίχου έδειξαν για άλλη μία φορά ότι αποτελούν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο καθώς προηγήθηκαν δύο φορές μέσα σε μία δύσκολη έδρα, είχαν δύο δοκάρια, αλλά τελικά ισοφαρίστηκαν πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Η γηπεδούχος Αναγέννηση Λιβαδερού έδειξε καλά στοιχεία από την μέση και μπροστά και σίγουρα δικαιολόγησε την βαθμολογική της θέση.

Οι Ελπίδες προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 0-1 στο 15′ όταν μετά από σουτ του Θεοδοσιάδη η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Παναγιώτης Κάτανας την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος το Λιβαδερό ισοφάρισε στο 57′ με σουτ του Δημήτρη Αρίδα.

Οι Ελπίδες ξαναπήραν το προβάδισμα στο 65′ με τον Σταύρο Μαυρουδή μετά από κλέψιμο της μπάλας από τους αμυντικούς.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν και δύο δοκάρια, σε σουτ του Ζησιού και του Μίχου.

Τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85′ με απ’ ευθείας φάουλ του Αρίδα, που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 91′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζησιός των Ελπίδων.

Μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στο 1ο Ομιλο προηγείται η Α.Ε.Κ. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου με 16 βαθμούς ενώ την τετράδα συμπληρώνουν η Αναγέννηση Λιβαδερού, ο Ιωνικός Βαθυλάκκου και οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης με 13 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική (8η) οι Ελπίδες θα πάρουν τους 3 βαθμούς χωρίς να ιδρώσουν καθώς αγωνίζονται με την Α.Ε. Ανω Κώμης που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ (Σάκης Τσιάμης): Παπανικολόπουλος, Γκοντόλια, Νίκος, Καρανίκος (74′ Μπιτσαξής), Βέττας, Χ. Μίχος, Ι. Τσιόκανος (65′ Παπαγεωργίου), Τσαράβας (46′ Μ. Μίχος), Δισερής (46′ Τσικόπουλος), Παρδάλης, Αρίδας.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Μαλόκου, Ζησιός, Σπανίδης, Ζάχος (76′ Λέντζης), Βεντούλης, Πατιός, Κάτανας (54′ Πλιάκης), Μπόντης (69′ Τσολακίδης), Θεοδοσιάδης, Μίχος, Μαυρουδής (69′ Γ. Τσιόκανος).

Διαιτητής: Κρικέλης.

Βοηθοί: Παπαγερίδης, Κ. Σίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *