ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 2-1

Οπως και στο παιχνίδι του 1ου Γύρου στην Λευκόβρυση ο Αλιάκμων Αιανής επιβλήθηκε με ανατροπή της Α.Ε. Κοζάνης με το ίδιο σκορ 2-1.

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αιανής ήταν εξ’ αναβολής από την 21η αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε η ΑΕΚ στο 9′ μετά από πάσα του Μαλούτα στον Βαγγέλη Γουρζουλίδη που με ωραία προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αλιάκμωνας ισοφάρισε στο 21′ με φάουλ του Αντώνη Σαββούδη που βρήκε στον Ψιάνο όσο χρειαζόταν για να “ξεγελάσει” τον τερματοφύλακα Παναγιωτίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 67′ όταν ο Σαββούδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.

Η Αιανή, που είχε και δύο δοκάρια, έδειξε στοιχεία καλής ομάδας, ενώ η ΑΕΚ παρά τις ελλείψεις της πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε.

Στο 85′ η ΑΕΚ παραλίγο να “παγώσει” το γήπεδο όταν κεφαλιά του Μούκα απέκρουσαν οι αμυντικοί στη γραμμή.

Με την νίκη της αυτή η Αιανή παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής καθώς έφτασε τους 54 βαθμούς ενώ μπροστά της είναι ο Εορδαϊκός με 56 και ο πρωτοπόρος Μακεδονικός Φούφα με 58 (και οι τρείς ομάδες έχουν από 21 παιχνίδια).

Η Α.Ε. Κοζάνης παρέμεινε στην 5η θέση ισόβαθμη με την Αρδασσα και τον ΠΑΟ Κοίλων στους 34 βαθμούς.

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ (Πάρης Λεωνιδάκης): Ζηνόβιος, Βούρτης, Βλάχος (90′ Μπαλιάκας), Γεωργιάδης, Αποστολίδης, Μετικάνος, Καβαλάρης, Τρούπκος (52′ Νάνος), Ματούλας (90′ Πελέκας), Χαραλαμπίδης (73′ Τζημολάκας), Σαββούδης (73′ Αντάμης).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μάκης Μαλούτας): Παναγιωτίδης, Μαρτιρόσοβ, Βουνοτρυπίδης, Τσάκος, Ευθυμιάδης (70′ λ.τ. Πεσλής), Μούκας, Μαλούτας, Γουρζουλίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Ντούκα (51′ Μαντασάς), Ψιάνος (60′ Παπαχαρίσης).

Διαιτητής: Σαββούδης.

Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Πανυτσίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *