ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στην Δόξα Βερμίου Πύργων και την Α.Ε. Κοζάνης.

Το παιχνίδι έγινε με ανοιξιάτικο καιρό στο γήπεδο Πύργων και παρά το λευκό αποτέλεσμα είχε αρκετές φάσεις.

Η Α.Ε. Κοζάνης ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που ίσως της έδινε την νίκη.

Η μαχητική Δόξα Βερμίου πάλεψε το παιχνίδι, είχε κι αυτή με την σειρά της κάποιες ευκαιρίες κι ένα δοκάρι, αλλά σύμφωνα με την ροή του παιχνιδιού θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε για ένα γκολ νωρίς, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες.

Μόλις στο 3′ ο Μαλούτας έκλεψε την μπάλα από τον Πουλτίδη αλλά προτίμησε να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή αντι να μπει μόνος.

Στο 15′ κόρνερ του Τζέλου, κεφαλιά-πάσα του Πολυχρονιάδη, ο Μαντασάς από κοντά έπιασε ένα αδύναμο σουτ που μπλόκαρε ο Μήτκας.

Στο 20′ σουτ του Ψιάνου έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Στο 22′ καλή προσπάθεια του Ι. Νίκου από δεξιά, μπαλιά μέσα στην περιοχή εκεί όπου πετάχθηκε ο Παπαδόπουλος αλλά το σουτ του από κοντά πέρασε άουτ.

Στο 23′ ο Σιδηρόπουλος έδωσε στον Γ. Νίκου που μπήκε από αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.

Στο 26′ κεφαλιά-πάσα του Μαλούτα στον Μαντασά που από καλή θέση έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας Μήτκας απέκρουσε με το πόδι.

Στο 29′ μπαλιά του Τζέλου στον Τσάκο που έφυγε μόνος με κατεύθυνση προς την εστία, ο Φερχάτι τον τράβηξε από πίσω και τον ανέτρεψε στο όριο της περιοχής αλλά ο διαιτητής έδειξε φάουλ έξω από την περιοχή αν και ο βοηθός πήρε θέση για πέναλτυ. Το φάουλ πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 43′ μπάσιμο και σουτ του Γ. Νίκου από αριστερά μπλόκαρε ο Χλιαράς.

Το δεύτερο μέρος κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή αλλά μην έχει τον καθαρόαιμο επιθετικό που θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 58′ δυνατό σουτ του Κοσμίδη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της ΑΕΚ.

Στο 65′ ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Τζέλου έξω από την περιοχή βρήκε το κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο 69′ πάσα του Γ. Νίκου, δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου άουτ.

Στο 70′ προσπάθεια και σουτ του Ντούκα πέρασε άουτ.

Στο 72′ μπαλιά του Μούκα, σουτ του Μαλούτα άουτ.

Στο 75′ πάσα του Γουρζουλίδη στον Ψιάνο, αυτός από καλή θέση δεν έπιασε καλά το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 80′ επικίνδυνη σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά, ο Ελ. Λεμονής από κοντά δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε 7 παιχνίδια για την ΑΕΚ στον 2ο Γύρο του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι υποχώρησαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς ενώ η Δόξα Βερμίου βρίσκεται στην 9η θέση με 25.

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ (Βαγγέλης Καραγεωργίου): Μήτκας, Φερχάτι, Ιγνατίδης, Πουλτίδης, Ν. Λεμονής, Βαγκόπουλος, Κοσμίδης, Γ. Νίκου, Σιδηρόπουλος (83′ Γκαλαφάγκας), Ι. Νίκου (58′ Ελ. Λεμονής), Παπαδόπουλος.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μάκης Μαλούτας): Χλιαράς, Μαρτιρόσοβ, Βουνοτρυπίδης (79′ Παπαχαρίσης), Πολυχρονιάδης, Μούκας, Μαλούτας, Τζέλος, Ψιάνος (79′ Πεσλής), Μαντασάς (79′ Αντάμης), Γουρζουλίδης, Τσάκος (63′ Ντούκα).

Διαιτητής: Α. Σίας.

Βοηθοί: Βασιλειάδης, Ρίζος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *