ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ 2022-23

Στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, η Α.Ε. Κοζάνης ξεκίνησε την προετοιμασία για την νέα σαιζόν 2022-23.

Με προπονητή τον Βαγγέλη Μίχο, που “ανέβηκε” από τις Ελπίδες ΑΕΚ μαζί με μία ντουζίνα και πλέον νεαρούς ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ-16 με ταυτόχρονη καλή παρουσία στην Β’ Κατηγορία, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να παρουσιάσουν μία νεανική αλλά και ανταγωνιστική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η παραμονή κάποιων ποιοτικών έμπειρων ποδοσφαιριστών (οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται κι αυτοί από την Ακαδημία της Α.Ε. Κοζάνης) εγγυάται ότι οι “μικροί” θα έχουν τα απαραίτητα στηρίγματα κι όταν “δέσουν” μικροί και μεγάλοι το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό.

Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς του προέδρου της Α.Ε. Κοζάνης Αλέκου Πλιάκη, των γενικών αρχηγών Γιάννη Λαμπρόπουλου και Βαγγέλη Νίκου και του προπονητή Βαγγέλη Μίχου οι παίκτες πάτησαν για πρώτη φορά χορτάρι για την νέα σαιζόν.

Αν και υπήρχαν κάποιες απουσίες για διάφορους λόγους, το πρώτο “διπλό” έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τους παίκτες να δείχνουν “διψασμένοι” για μπάλα μετά την καλοκαιρινή αποχή.

Η Α.Ε. Κοζάνης εύχεται καλή σαιζόν σε όλους χωρίς τραυματισμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *