ΦΙΛΙΚΟ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 1-4

Εμφατική νίκη με 1-4 πέτυχε η Α.Ε. Κοζάνης στα Σέρβια στο πρώτο φιλικό της νέας σαιζόν 2022-23.

Οι δύο νεανικές ομάδες αγωνίστηκαν σ’ ένα ευχάριστο παιχνίδι παρά την ζέστη, όπου η Α.Ε. Κοζάνης ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχε την κατοχή και δημιούργησε αρκετές φάσεις.

Στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ ξεκίνησαν 7 παίκτες που πέρυσι αγωνιζόταν στις Ελπίδες ΑΕΚ με προπονητή τον Βαγγέλη Μίχο.

Το πρώτο γκολ της φετινής σαιζόν πέτυχε ο 15χρονος Αντώνης Θεοδοσιάδης στο 10′ με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό της ΑΕΚ και τελική πάσα του Μίχου.

Στο 22′ ο Μέτκο ισοφάρισε με πέναλτυ μετά απο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ.

Στο 35′ η ΑΕΚ ξαναπήρε το προβάδισμα με σουτ του Κυπαρίσση Μίχου μετά από πάσα του Θεοδοσιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές Σωτήρης Μαυροδήμος και Βαγγέλης Μίχος χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

Στο 56′ η ΑΕΚ πέτυχε το 1-3 μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ, μετά από μακρινή μπαλιά ακριβείας του Δ. Παπαδόπουλου στον Θεοδοσιάδη που με υπέροχη ενέργεια κατέβασε την μπάλα και με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα.

Το σκορ έκλεισε στο 74′ με πλασέ ο Τάσος Καλογήρου που έκανε ωραία κίνηση στον κενό χώρο και δέχτηκε την ασσίστ του Γουρζουλίδη.

Επόμενο φιλικό για την Α.Ε. Κοζάνης την επόμενη Τετάρτη 17/8/22 στον Περδίκκα απέναντι στην τοπική ομάδα που “ανέβηκε” στην Α’ Κατηγορία στην θέση του Μ. Αλέξανδρου Αρδασσας που δεν δήλωσε συμμετοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *