ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 0-5

Με το ευρύ 0-5 πέρασε η Α.Ε. Κοζάνης από την Αιανή στο παιχνίδι της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι, που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ήταν μονόπλευρο, με την Α.Ε. Κοζάνης να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να σημειώνει πέντε γκολ ενώ είχε και τρία δοκάρια.

Η ομάδα της Αιανής, που προς τιμήν της ολοκληρώνει το πρωτάθλημα ενώ έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Το σκορ άνοιξε στο 10′ μετά από προσπάθεια και σέντρα του Μίχου στον Δημήτρη Μπόντη που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20′ έγινε το 0-2 μετά από μπαλιά του Παπαχαρίση στον Κυπαρίσση Μίχο που με βολέ πέτυχε ένα όμορφο γκολ.

Στο 22′ σέντρα του Θεοδοσιάδη στον Μπόντη που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 25′ δυνατό σουτ του Θεοδοσιάδη χτύπησε στο κάτω μέρος του οριζοντίου δοκαριού, η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και κατέληξε στον Ζούρα Αροσβίλι που με νέο δυνατό σουτ έκανε το 0-3.

Στο 37′ διπλή μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ όταν ο Μίχος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, το σουτ του απέκρουσε ο  Βρανόζι, η μπάλα κατέληξε στον Αροσβίλι που αούταρε αλλά οι αμυντικοί απέκρουσαν πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους παίκτες της ΑΕΚ να έχουν την κατοχή και τις φάσεις.

Στο 52′ ωραίος συνδυασμός των παικτών της ΑΕΚ, ο Παπαχαρίσης έστρωσε στον Χαράλαμπο Βουνοτρυπίδη που έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-4.

Στο 62′ σέντρα του Παπαχαρίση, θεαματικό εναέριο σουτ του Μίχου, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75′ προσπάθεια του Βογιατζή που έδωσε στον Μίχο κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-5 παρά την προσπάθεια του Βρανόζι.

Το ερχόμενο Σάββατο 29/4/2023 η Α.Ε. Κοζάνης θα υποδεχθεί την Δόξα Βερμίου Πύργων σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για την 26η (τελευταία) αγωνιστική.

Οι Πύργοι δεν μπορούν να τερματίσουν πάνω από την 12η θέση και θα αγωνιστούν στο μπαράζ παραμονής/ανόδου με τον 3ο της Β’ Κατηγορίας.

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ (Γιώργος Πλακούτσης): Vranozi, Μπαλιάκας, Πελέκας, Μαρούδης, Μπουρνιώτης, Ιω. Παπαδόπουλος (46′ Κύρινας), Γιαννακόπουλος, Ντούμπας, Δάλλης (46′ Μπούλης), Τζέλλος, Δημητράκης.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Παπαχαρίσης, Τσουλλχάϊ, Βεντούλης, Γουρζουλίδης (46′ Ανδρεόπουλος), Τσιόκανος, Βογιατζής, Αροσβίλι, Μπόντης, Μίχος, Θεοδοσιάδης (46′ Βουνοτρυπίδης).

Διαιτητής: Καρατέρπος.

Βοηθοί: Τυριακίδου, Πανυτσίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *