ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΑΕΚ 4-1

Την νίκη με 4-1 πήρε το Βελβεντό στην πρεμιέρα των πλέϊ-άουτ της Α’ Κατηγορίας 2023-24.

Στο πρώτο από τα πέντε παιχνίδια που θα δώσουν οι 6 ομάδες των πλέϊ-άουτ η ομάδα του Βελβεντού πήρε μία δίκαιη νίκη απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης που δεν διεκδίκησε κάτι από το παιχνίδι.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πολύ νωθρά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το Βελβεντό να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο.

Στο 5′ ο Παναγιώτης Καρούζος έκανε το 1-0 εξ’ επαφής μετά από λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΚ ενώ στο 13′ ο Σταύρος Τζούτζας με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Με την λήξη του ημιχρόνου ο Κωστής Ευαγγελόπουλος σημείωσε το 3-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ΑΕΚ να μειώνει στο 61′ με τον Κυπαρίσση Μίχο, ενώ ο έμπειρος Ηλίας Δούμας έγραψε το τελικό 4-1 στο 71′.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Δημήτρης Κουτσώνας):  Τσέλιος, Γούτας, Θωμόγλου, Τζούτζας, Ευαγγελόπουλος (75′ Καραγιάννης), Σαββούδης,  Λαμπρογιώτας (65′ Τσιάμης), Μέτκο, Α. Καρούζος, Π. Καρούζος, Δούμας.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Αλ. Παπαδόπουλος (55′ Σπυριδόπουλος), Γεωργιάδης, Κακουλαντωνάκης,  Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Δ. Χατζηζήσης (23′ Πουτογλίδης), Γουρζουλίδης (55′ Τσίπης), Γκάργκας (63′ Αθ. Χατζηζήσης), Μίχος, Σικαλόπουλος.

Διαιτητής: Καρατέρπος.

Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Κ. Σίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *