Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ 4-0

Ευρεία νίκη με 4-0 πήρε η Α.Ε. Κοζάνης από τον Τιτάνα Σερβίων στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέϊ-άουτ της Α’ Κατηγορίας.

Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ έφτασε τους 30 βαθμούς και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά από την αρχή και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων σχετικά νωρίς.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Μάξιμος Γκάργκας με αριστερό σουτ στο 8΄.

Στο 21′ ο Κυπαρίσσης Μίχος πέτυχε το 2-0 μετά από πάσα του Σικαλόπουλου και ωραίο αριστερό πλασέ του σκόρερ.

Το παιχνίδι ουσιαστικά έληξε στο 35′ μετά από ασσίστ του Γουρζουλίδη στον Γιώργο Σικαλόπουλο που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ σφράγισε την νίκη στο 58′ με σουτ του Βαγγέλη Γουρζουλίδη που σημείωσε το πρώτο του γκολ την φετινή σαιζόν.

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν μία τυπική διαδικασία, με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν ιδιαίτερα.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Ποζίδης, Ζάχος (85′ Αλ. Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Πουτογλίδης, Γουρζουλίδης (70′ Σπυριδόπουλος), Μίχος (46′ Τσίπης), Γκάργκας (85′ Αθ. Χατζηζήσης), Σικαλόπουλος (75′ Σαράφας).

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Τζέλλος, Μοσχόπουλος, Μαρούδης, Νταράμπας, Διβηκέλης, Σ. Παπαδόπουλος (56′ Μουρατίδης), Βαβλιάρας, Μπάκανος (80′ Κακαφίκας), Τακίδης (80′ Βήττας), Ε. Νέστορας, Α. Νέστορας.

Διαιτητής:  Στεργιάδης (Φλώρινας).

Βοηθοί: Μαρκόπουλος, Μαδιάς (Φλώρινας).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *