ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΚΟΖΑΝΗ 2004 1-3

Την δεύτερη τους ήττα στα playoffs ανόδου της Β’ Κατηγορίας 2021-22 σημείωσαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης που ηττήθηκαν με 1-3 από την Κοζάνη 2004.

Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των Playoffs έγινε στο Γήπεδο Λευκοβρυσης κάτω από χειμωνιάτικο καιρό.

Η νεανική ομάδα των Ελπίδων ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα και δέχθηκε γκολ μόλις στο 3′ με σέντρα-σουτ του Στέφανου Γκόγκου από αριστερά.

Στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι ισορρόπησαν το παιχνίδι και είχαν την κατοχή πλησιάζοντας αρκετές φορές την εστία της Κοζάνης 2004.

Στο 28′ οι Ελπίδες ισοφάρισαν μετά από προσπάθεια του Μπόντη που έστρωσε στον Ερμάλ Τσουλλχάϊ που με σουτ στην γωνία έγραψε το 1-1.

Κι εκεί που οι Ελπίδες έδειχναν ικανές να γυρίσουν το αποτέλεσμα στο 35′ δέχθηκαν άλλο ένα “φθηνό” γκολ όταν μετά από προσπάθεια και σέντρα του Παπαρίζουν από δεξιά ο Γιάννης Βεντούλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να αποκρούσει.

Το τρίτο και καθοριστικότερο γκολ των φιλοξενουμένων σημειώθηκε στο 44′ όταν ο έμπειρος Χατζηρούμπης από αριστερά βρήκε τον Αποστόλη Αντωνιάδη αμαρκάριστο μέσα στην μικρή περιοχή κι αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες συνέχισαν να έχουν την κατοχή και την κυκλοφορία χωρίς όμως να φτάνουν απειλητικά μέσα στην περιοχή της Κοζάνης 2004.

Καλύτερες στιγμές των Ελπίδων ένα ψαλιδάκι του Μίχου στο 77′, ένα σουτ του Κουτσοσίμου από σχετικά καλή θέση που έφυγε άουτ στο 80′ και μία σέντρα-σουτ του Καρπόζηλου στο 88′ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιακάλογλου.

Η Κοζάνη 2004, που δεν απείλησε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, είχε ένα σουτ του Παπαρίζου στο 83′ που έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Ετσι μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των playoffs στην βαθμολογία προηγείται η Α.Ε. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου με 21 βαθμούς, στην 2η προνομιούχο θέση είναι η Α.Ε. Περδίκκα με 18 και η Κοζάνη 2004 στην 3η με 15.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Γκανάτσιος, Ζάχος, Καρπόζηλος, Σπανίδης, Βεντούλης, Πατιός, Θεοδοσιάδης, Μίχος, Μπόντης (56′ Βογιατζής), Τσουλλχάϊ (75′ Κουτσοσίμος), Μαυρουδής (56′ Τσιόκανος).

ΚΟΖΑΝΗ 2004 (Δημήτρης Κουτσώνας): Γιακάλογλου, Μουρατίδης, Γκόγκος, Μυλωνάς, Σκουτέλας (80′ Ν. Αντωνιάδης), Μπισιούκης, Βαβλιάρας (68′ Παναγιωτίδης), Χατζηρούμπης, Πάντσιος, Παπαρίζος, Α. Αντωνιάδης (58′ Χατζηζήσης).

Διαιτητής: Τσάνης.

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Τζιαμπάζης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *